Skip to main content
A sztárok világában nem idegen, hogy támogatják a luxus termékeket és tevékenységeket. Sokan saját márkát hoznak létre, mások igyekeznek kihasználni a már meglévő lehetőségeket. Jennifer Lopez, a világ egyik legismertebb énekese, egy egészen népszerű luxus élményben látta meg a potenciált, méghozzá a hajózásban.

A Virgin Voyage egy kizárólag felnőtteknek szóló luxus hajóélmény, melynek fő célja, hogy egy egészséges és élményben gazdag  „túrát” biztosítson a résztvevők számára. A hajózás a Karib tengeren, Európában és egyéb mesés helyekre is elér, és mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt az alapító, Richard Branson elmondása szerint. 

Jlo nemcsak befektetőként csatlakozott a csapathoz, de a márka legújabb arca is lett ezzel. Elmondása szerint szerepe igen szerves lesz, mivel maga is tanácsokat fog adni, hogyan tehetik ezt a mesés hajózást, még tökéletesebbé. 

Scarlet Lady

Scarlet Lady

Nem ez az első alkalom, hogy a márka bevonzotta a celebeket. A híres színész, Ryan Reynolds is befektetőként tevékenykedik a Virgin életében,  ráadásul saját gin márkáját is biztosítsa az utasok számára. A fedélzeten lévő sportsztárok közé tartozik még a tenisz szupersztár, Venus Williams; A Brooklyn Nets támadója, Blake Griffin; A New York Knicks pontszerzője, Kemba Walker és olyan NFL-játékosok, mint Travis Kelce, George Kittle és Xavien Howard.

A Virgin Voyages nem egy hagyományos „túrát” kínál, hanem egy páratlan élményt. Jennifer Lopez jelenléte pedig biztos, hogy minden utas számára biztosítani fogja a megérdemelt luxust. 

Képek és információk forrása:
www.cruisecritic.com
www.virginvoyages.com