Skip to main content
Az egészséges életmódot támogatni trendi a hírességek körében. A legtöbb sztárnak szükséges, hogy fitt maradjon a nap 24 órájában, és sokszor ehhez saját étrendet alakítanak ki, nem mindennapi márkák segítségével. Lássunk is pár olyan nagyszerű vállalatot, melyek tisztán vegán megoldásaikkal nyűgözték le napjaink celebeit.

Impossible foods 

Az Impossible Foods egy vegán márka, mely a húsimádó celebeket is megfogta. A cég elkötelezett, hogy olyan húsételeket gyártson, melyek telesen mellőzik az állati eredetű anyagokat, és kizárólag növényi alapanyagokat használnak.

Híres befektetők az Impossible Foods köreiben: Jay-Z, Trevor Noah, Katy Perry, Phil Rosenthal, Jaden Smith, Ruby Rose, Serena Williams

Beyond Meat

Hasonlóan, mint az Impossible Foods, a Beyond Meat is egy vegán ételekre szakosodott társaság. Növényi húspogácsáik olyan alapanyagokat is használnak, mint például a zöld moszat.

Híres befektetők a Beyond Meat-ben: Leonardo DiCaprio, Snoop Dogg, Bill Gates, Chris Paul

Quorn

Az Egyesült Királyságból indult vállalkozás főként csirke ételekre specializálódik, melyek nem tartalmaznak igazi csirkehúst. Emellett a termékek mellőzik a tojás és a tejtermékek használatát is. Celebek közt Drew Barrymore látta meg elsőként a lehetőséget a márkába, és a mai napig támogatja erőfeszítéseiket.

myKind Orgarincs

A Garden of Life társaság alatt, a myKind Organics az első USDA tanúsítvánnyal rendelkező bio, GMO mentes, tanúsítottan vegán és gluténmentes márka. A színésznő és állatvédő, Alicia Silverstone régóta támogatja a céget, mely a vitaminoktól kezdve a gumicukorig mindent értékesít, ami egészséges.

Good Catch

A növényi alapú tenger gyümölcsei a jövőben felválthatják a vegán csirke-trendet, ha ilyen mértékben jelennek meg az újabbnál újabb márkák. A Good Catch csomagolt növényi alapú tonhal- és rákos süteményeivel ma már egy igen elismert márkának számít. Paris Hilton, Woody Harrelson, Shailene Woodley és Lance Bass mind hozzájárultak a cég sikeréhez.

Képek és információk forrása:
www.vegnews.com
hu.freedom24.com
www.amazon.com
www.quorn.com
www.ubuy.hu