Skip to main content
Ryan Reynolds egy kanadai színész. Főként vígjátékokból és romantikus filmekből ismerhetjük, mint pl. Buliszerviz, Csak barátok, Mindenképpen talán, Nász-ajánlat, de akciófilmekben és drámában is megcsillogtatta már tehetségét, többek között az X-Men kezdetek: Farkas-ban is. A képregényhős Deadpool-t is ő kelti életre.

Fogadjunk, hogy te sem tudtad, hogy a világhírű filmsztár a Deadpool-ból származó jövedelméből megvásárolta a Mint Mobile telefonos társaság tulajdonosi részesedését. Reynolds ugyanis a társaság több mint 25% -át birtokolja valamint a társaság „stratégiai döntéshozatalában” is részt vett, a kommunikációs és marketing erőfeszítésekkel együtt. A társaságot még 2016-ban hozták létre azzal a céllal, hogy weboldalának megfelelően”megfizethető, prémium vezeték nélküli” szolgáltatást nyújtson közvetlenül a fogyasztók számára.

Ryan Reynolds és az Aviation Gin

„Kicsit szokatlan, ezért kedvelem. A hírességek általában olyan csúcskategóriás termékekbe fektetnek be, mint például a bőrápolási márkák vagy az ízletes gin gyártó cégek. A Mint Mobile az alacsony jövedelmű családok olcsó előre fizetett telefonterveire összpontosít. Nagyon izgatott vagyok, hogy a legalapvetőbb technológiák gyakorlati megközelítését támogassam.”

Reynolds mindemellett 2018-ban megvásárolta az Aviation Gin likőr társaság tulajdonosi részesedését, valamint közreműködött az Aviation Gin hirdetésében is, ahol a Samsung QLED TV reklámjában szerepelt. Sőt mi több segített egy egyedi hirdetés létrehozásában is, amely elősegítette a közelgő Netflix filmjét, a „Hatan az alvilágból” című filmet. 

Források:

https://starity.hu
http://www.aviationgin.com/
https://observer.com
https://edition.cnn.com