Skip to main content

A káprázatos színpadi előadásokról ismert, Jennifer Lopez vagyonát 2018-ban 400 millió dollárra becsülték a szakértők, melyből csaknem  47 millió dollárt az említett évben adott hozzá az énekesnő. A számos album eladások és koncertek mellett viszont az énekesnő igen jó stratégia alapján keresi a  pénzét saját befektetéseivel. Mutatjuk, hogy mennyire is csinálta ügyesen.

Mint sok más hírességet őt is elérte az e-sport, így több mint 15 millió dollárral támogatta az NRG esports nevezetű közösséget. A videójátékokban űzött sportág az idén akár már a milliárd dolláros értéket is elérheti, melyet az énekesnő is felismert még a megfelelő időben.

Jennifer Lopez már 50 éves, amit kevesen mondanának meg róla. Elmondása szerint hihetetlenül figyel arra, hogy minden nap megfelelő mennyiségű mozgást végezzen, így nem csoda, hogy ebben az iparágban is meglátta a potenciált. Az énekesnő lokálisan és globálisan is több fitnesz stúdiót támogat, ebből kiemelkedő az Indiában található Sarva fitnesz klub, mely igen nagy hírnévre tett már szert az országban.

Lopez ezen felül még az ingatlan piacon is megfordult. Nagyobb összegekkel támogatja a Project Destined nevezetű amerikai projektet, mely fiataloknak nyújt képzést az ingatlanpiacon való sikeres elhelyezkedés érdekében.

Az énekesnő elmondta, hogy befektetéseinél 3 fő dolgot vesz figyelembe:

  • Diverzifikáció: Fontos, hogy meglássuk mindenben a lehetőséget.
  • Csak abba fektet ami növekedik: Az NRG esport Lopez befektetése előtt is sikeres volt, de az énekesnő invesztálása után 27%-kal nőtt a csoport értéke.
  • Olyanba fektess amiben hiszel: Lopez szerint nagyon fontos, hogy saját tapasztalatod legyen a nagyobb befektetésekben, mint például a jóga és fitnesz befektetései.

Képek és információ forrása:
www.forbes.com
www.billboard.com
www.wallpaperplay.com