Skip to main content
Guy Harley Oseary izraeli-amerikai mentor, befektető, író és üzletember. Legtöbben úgy ismerik, mint Madonna és a U2 személyes mentora, viszont a sztár ennél sokkal aktívabban tevékenykedik, főleg az üzleti életben.

Guy Oseary karrierjét főleg a szórakoztatóiparban elért eredményei határozzák meg leginkább. Tizenéves korában kezdte a Maverick Records-ot, végül elnök és partnere lett a vállalatnak. Világszerte több mint 100 millió darab eladását bonyolított le a társaság Guy vezetése alatt.

2004 óta Oseary az Untitled Entertainment vállalat főnökeként tevékenykedik, amelynek ügyfelei között szerepel Emma Watson, Penelope Cruz, Lucy Liu és még sokan mások.

Guy Oseary

Guy Oseary

2014-ben a sztár olyan partnerséget kötött, amely létrehozta a világ legnagyobb zenekezelő cégét: a MAVERICK-et. Míg Oseary személyesen irányítja Madonnát és az U2-t, a vállalat összesített 50+ ügyfele között van Paul McCartney, Shania Twain, Miley Cyrus, Britney Spears, Nicki Minaj és a The Weeknd.

Ashton Kutcher, a Sound Ventures partnere és Oseary több mint 200 befektetést hajtott végre olyan vállalatokban, mint az Airbnb, a Spotify, az Uber, a Houzz, a Robinhood & Neighborly.

Képek és információk forrása:
www.crunchbase.com
www.billboard.com
www.mubi.com