Skip to main content
Miley Cyrus amerikai színésznő, énekesnő és dalszövegíró. 2006-ban vált világhírű tinisztárrá a Disney Channel-en futó Hannah Montana sorozattal. A kislányos korszakot követte egy kiadó- és imázsváltás 2013-ban. Cyrus a jelenkor egyik legmegosztóbb, de legsikeresebb sztárja.

A vegetáriánus énekes, Miley Cyrus által beruházott új étterem tökéletes hely ahhoz, hogy kábítószer hatása alá kerülhess, valamint az összes vegán egészségtelen étel elfogyasztásához.

A „Lowell Farms: A Cannabis Cafe” elnevezésű kannabisz éttermet a Lowell Herb Co kannabisz márka alapította. Los Angeles-ben ez az első legális kannabisz-kávézó, ami egyben vegánbarát is.

Miley Cyrus

Az étterem „Tableside Flower Service” szolgáltatást kínál, amelyben „a szommelérekhez hasonlóan a virággazda elmagyarázza a származást, az ízeket és azok hatásait, miközben a füstjét feléd forgatja”. Andrea Drummer a főszakács gondosan készíti el az egyes menüelemeket, hogy tökéletesen kiegészítsék a kannabiszt. A séf menüje pedig tele van vegán ételekkel, köztük a Vegan Nachossal, a Feketebab Burgerrel és a Bánh Mi szendviccsekkel.

„Örülünk, hogy ilyen tehetséges művészek csatlakoznak a befektetési körünkhöz” – mondta David Elias, az Lowell Cafe társalapítója és vezérigazgatója az év eleji sajtóközleményben. „Hálásak vagyunk, hogy egy ilyen erőteljes támogatást kaptunk a kreatív közösségtől, és mindemellett mindannyian várjuk a kannabisz-tilalomnak a végét.”

Forrás:

https://www.totallyveganbuzz.com
https://plantsdigest.com
https://starity.hu