Skip to main content
Kétség kívül a világ egyik legjobb színésze, Leonardo DiCaprio többször is megjelent a befektetők világában. A napokban ismét feltűnt a sztár neve, méghozzá legújabb befektetése révén, mely ismételten egy újabb ingatlan.

Az Oscar-díjas színész egy 1930-as évekbeli birtokkal bővítette ingatlan portfólióját a kaliforniai Beverly Hillsben, hónapokkal a közeli Malibuban kötött két külön üzlet után. 

A nemrégiben megjelent Don’t Look Up nevezetű sikerfilmben főszerepet játszó színész 9,9 millió dollárért vásárolta meg az öt hálószobás, öt és fél fürdőszobás, hagyományos fekvésű ingatlant. Az eredetileg 10,2 millió dollárért jegyzett villa 2016-ban 6,1 millió dollárba került korábbi vásárlóinak.

2021 elején DiCaprio 13,8 millió dollárt költött egy óceánparti malibui lakásra, majd 10,3 millió dollárért eladta Carbon Beach-i otthonát ugyanabban a városban.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

A 47 éves színész jelentős ingatlanbefektető. A Los Felizben (Los Angeles) található spanyol gyarmati stílusú kastélyon, számos new york-i lakáson és egy Belize partjainál fekvő magánszigeten kívül fő rezidenciája egy három házból álló épületegyüttes Los Angeles Bird Streets negyedében.

DiCapriót a világ egyik leggazdagabb színészének tartják, nettó vagyonát 260 és 300 millió dollár közé becsülik.

Képek és információk forrása:
www.thenationalnews.com
www.movs.world.com
www.huffpost.com