Skip to main content
Aubrey Drake Graham, művésznevén Drake, már ismert személyiség a befektetők körében. A zenész kifejezetten rajong a vegán ételekért, viszont most egy teljesen új étteremben látta meg a lehetőséget.

A hírességek bevonása a gyorséttermi márkákba hagyományosan reklámmegjelenések formájában történik, viszont néhány celeb úgy döntött, hogy tovább viszi kedvenc étteremlánca iránti szeretetét, és a tulajdonosi csapat részévé válik. A szupersztár, Drake, jelentős beruházást hajtott végre a gyorsan bővülő Dave’s Hot Chicken étteremláncban, mely menüje rögtön lehengerelte napjaink egyik legnagyobb zenészét. 

Drake, a Dave's Hot Chicken étteremláncban

Drake, a Dave’s Hot Chicken étteremláncban

A láncot Dave Kopushyan, Arman Oganesyan, valamint Tommy és Gary Rubenyan barátok indították el, akik „egy kelet-hollywoodi parkolóban lévő apró állványról” kezdték pályafutásukat. Az étteremlánc azóta két tucat helyen is megjelenik.

A vállalat, melyben már jelentős részesedéssel rendelkezik a sztár, az év végére megszeretné duplázni jelenlétét az USA területén. Drake mellett a lánc további jelentős befektetői közé tartozik Samuel L. Jackson színész és a Boston Red Sox elnöke, Tom Werner.

Képek és információk forrása:
www.eatthis.com
www.people.com