Skip to main content
Ryan Gosling egy kanadai színész, aki még 13 éves korában, a Mickey Mouse Clubban tűnt fel elsőként, majd híres kanadai sorozatokban is szerepelt. Első komolyabb szerepe A hitetlen című filmben volt, viszont a népszerűséget a Szerelmünk lapjai hozta meg számára. Később a Fél Nelsonban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték, majd olyan filmekben vált még ismertebbé, mint a Plasztik szerelem, a Drive, és A hatalom árnyékában.

A filmvásznon kívül a színész egyik legnagyobb sikerének saját éttermét tartják számon, ahol elég hosszú a várólista, köszönhető annak, hogy Gosling igencsak keresett lett az utóbbi időben. A Tagine, ahol Ryan Gosling, mint társtulajdonos van jelen, egy igazi marokkói étterem.

Ryan Gosling

Ryan Gosling

A séf, Ben, Marokkóban született, úgyhogy klasszikus, nemzeti ételek kerültek fel az étlapra. A legtöbben annak könyvelik el az étterem sikerét, hogy a séf, az édesanyja receptjeit reformálta meg. Egy rendezvényen, ahol Ben ételeit is felszolgálták, Ryan Gosling felfigyelt a séf tehetségére, és közösen megnyitották a Tagine-t Los Angelesben. Nem csak isteni fogásokat, elképesztő italokat is ki lehet itt próbálni. A világ minden tájáról importálnak borokat és söröket, úgyhogy igazi italkülönlegességet is meg lehet kóstolni a hagyományos marokkói ízek mellett.

A romantikus randiknak helyet adó étteremben a hagyományos, és a modern konyha ízei vegyülnek, így meg lehet például kóstolni az afrikai pörköltet, de igen népszerű a vendégek körében a csokoládé leves is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy evés közben simán odaléphet  Ryan Gosling, hogy megkérdezze, hogyan ízlenek a fogások.

Ryan Gosling nettó vagyonát 60 millió dollárra becsülik.

Források:
starity.hu
goodstuff.hu
sobors.hu
wealthygorilla.com