Skip to main content
A világ egyik leghíresebb énekese, Aubrey Drake Graham nem csak a zenei életben tevékenykedik. Mint sok más mai sztár, Drake is rendelkezik befektetői portfólióval, melynek legújabb tagja egészséges, vegán ételekkel készítésével foglalkozik.
A Daring Foods kizárólag húsmentes ételek forgalmazásával és fejlesztésével tör be a piacra. Drake néhány évvel ezelőtt vegetáriánus lett, amit a népszerű Twitch játékplatformon jelentett be. A 34 éves kanadai rapper az idei évben csatlakozott a Daring Foods 40 millió dolláros B sorozatú finanszírozási köréhez, amelyet a D1 Capital Partners vezet.

A Daring Foods növényi csirkéje a gyakorlatban ugyanolyan ízvilággal rendelkezik, mint állati eredetű megfelelője, de etikusabb, környezetbarátabb és egészségesebb is. A négyféle változatban kapható vegán csirke magas fehérje-, alacsony kalóriatartalmú és nem tartalmaz GMO-t.

Daring Foods növényi csirke

Drake korántsem az első híresség, aki a vegán életmódba fektet be. A marhahússzerű vegán hamburgerekről híres kaliforniai székhelyű Impossible Foods híres befektetői közé sorolja Katy Perry-t, Jay-Z-t, Jaden Smith-t, Ruby Rose-t és Will.I.Am-et.

A közelmúltban Robert Downey Jr. kockázati alapja, a Footprint Coalition Ventures befektetett az Atlast Food növényi startup-ba.

Képek és információk forrása:
www.livekindly.co
www.foodnavigator-usa.com
www.pixelstalk.net