Skip to main content
A mai sztárbefektetők közt nem idegenek az egészségügyi befektetések. Sokan az egészséges szépségápolásba, ételekbe vagy magába az életmódba fektetnek. A Kindbody egy viszonylag új cég, mely központjában a nők egészsége áll. Sok sztár döntött úgy, hogy támogatja a cég nemes küldetését.

A Kindbody ma bejelentette, hogy Gwyneth Paltrow, Gabrielle Union, Hannah Bronfman, Yael Cohen, Sophia Amoruso, Amy Griffin és más celebek is hozzájárultak a vállalat két hete bejelentett 62 millió dolláros C sorozatú adománygyűjtéséhez. A hírességek stratégiai befektetéseit arra használják fel, hogy felgyorsítsák a vállalat amúgy is gyors növekedését, és továbbfejlesszék küldetését, hogy világszerte növeljék a termékenységhez és a családépítő szolgáltatásokhoz való hozzáférést mindenki számára.

Hannah Bronfman író és vállalkozó számára a Kindbody küldetése személyes ügyként van jegyezve. „Fiatal nő vagyok, aki azt hitte, nem lesz gondom a teherbe eséssel, de sajnos volt. A tudás hatalom, az információ kulcsfontosságú, és nincs jobb alkalom, mint most, hogy proaktív legyen egészségével és jóllétével kapcsolatban” – mondta Bronfman.

A 62 millió dolláros C sorozat a Kindbody teljes tőkéjét 123 millió dollárra emeli a sztárok befektetésével. A vállalat ki fogja használni az új finanszírozást és hírességberuházásokat a globális lépték elérése és a nagy munkaadók és fogyasztók növekvő igényeinek kielégítése érdekében.

A Kindbody teljes körű szolgáltatási megoldásként, valamint termékenységi és családépítő szolgáltatások közvetlen szolgáltatójaként magas színvonalú eredményeket kínál alacsonyabb költségek mellett, saját technológiával, egyedi klinikákkal, partnerklinikákkal és mobilklinikákkal.

Képek és információk forrása:
www.prnewswire.com
www.kindbody.com
www.pexels.com