Skip to main content
Kevés nagyobb nézőcsalogató rendezvényt lehet mondani, mint a nagyobb celebek megjelenése valamilyen műsorban. Még ennél is nagyobb siker a mai világban a celebek egymásnak ugrasztása. A celebek bokszringben történő szerepeltetése hatalmas sikernek ígérkezett, persze csak ha jó a kivitelezés.

Logan Paul és Floyd Mayweather bunyója nagyjából 50 millió dollárt hozott a két sztár számára. Austin McBroom, profi kosárlabdázó eltökélte magát, hogy hasonló rendezvénybe fekteti a pénzét, és cégével megalkotta a Social Gloves: Battle of the Platforms nevezetű eseményt, melyben TikTok és Youtube sztárok küzdenek meg egymással a ringben. Austin maga is részt vett a bunyóban, míg sok más celeb pénzzel támogatta az eseményt. Sajnos viszont a rendezvény nem ért el akkora sikert, mint azt sokan remélték.

James Harden

James Harden

A Brooklyn Nets sztárja, James Harden  2 millió dolláros befektetése eleinte hatalmas sikernek ígérkezett. Most szeretné viszont visszakapni a pénzét, miután az ígért nyereség bőven elmaradt. Harden számára a befektetés 400.000 dolláros nyereséget ígért, viszont sajnos a rendezvény kudarcba fulladt, összesen majdnem 10 millió dollárnyi veszteség keletkezett. A nézettségenként fizetett ügyfelek száma alig érte el a 136.000 főt, akik fejenként csak 50 dollárt fizettek az esemény megtekintéséért.

McBoom cége, a Simply Greatness Production bejelentette, hogy igyekszenek kielégíteni a befektetőket, viszont a finanszírozások visszakérése akár csődbe is viheti a céget.

Képek és információk forrása:
www.illinoisnewstoday.com
eu.oklahoman.com
www.pixabay.com