Skip to main content
Sting innovatív jógagyakorlatai és a Gwyneth Paltrow‘s Goop egészségmániás cége után ma már köztudott, hogy a hírességek az újkori wellness gyakorlatok rajongói. Talán éppen ezért lett sikeres a Headspace, mely egy meditációs alkalmazás.

Az App megjelenése óta több híresség figyelmét is felkeltette, mint pl: Jared Leto, Cash Warren, Jessica Alba és Ryan Seacrest.

Több mint 2000 meditációs alkalmazás létezik, de a Headspace az egyetlen, amely elkötelezte magát az éberségi meditáció területén történő előrelépés érdekében. Az app mögött álló vezetőség nemzeti intézményekkel folytatott kutatási tanulmányok által fejlesztette ki a programjaikat.

Headspace App

Headspace App

„Elkötelezettek vagyunk annak biztosítása mellett, hogy a Headspace valóban hatással lehessen az életünkre.” – Richard Pierson a vállalat vezérigazgatója.

Bár jelenleg nem tudni, hogy mekkora összeggel is járultak hozzá a celebek az applikációhoz nyilvánosságra, az első  A sorozatú finanszírozási forduló során összesen 34,3 millió USD-t szedett össze az említett app. Szakértők szerint a befektetés megtérülése szinte biztos, mivel az egészséges életmódra specializálódott alkalmazások egyre nagyobb teret hódítanak.

Képek és információk forrása
www.gobankingrates.com
www.headspace.com
gurpreetbharya.medium.com