Skip to main content

Aktív vagyonkezelés a Partner Banknál

 

Ausztria: ahol pénze a legnagyobb biztonságban lehet

Befektetésünk sikeressége szempontjából az ország, ahol a pénzünket elhelyezzük, alapvető fontosságú tényező. Ausztria egy olyan európai ország, amely vonzó lehetőségeket kínál a befektetőknek, akik stabil gazdasági környezetben és megbízható pénzügyi rendszerben szeretnék gyarapítani vagyonukat. Magyarországgal ellentétben számos olyan lehetőséget is találunk itt, amelyek eltérnek a nálunk hagyományostól vagy legtöbbet látottól.

Ha aggódna, hogy az utazás és a nyelvi nehézségek meggátolják attól, hogy Ön is élvezhesse az osztrák bankrendszer előnyeit, jó hírünk van: a linzi központú Partner Bank az egyetlen MNB regisztrációval rendelkező osztrák bank hazánkban, ami lehetővé teszi, hogy magyarul, már az otthonából igénybe vehesse szolgáltatásait.

Miért érdemes Ausztriában befektetni?

Ausztria híres gazdasági és politikai stabilitásáról. Az ország szilárd pénzügyi rendszerrel rendelkezik, amely a válságok idején is megbízhatónak bizonyult. Ez vonzó lehetőséget jelent a befektetőknek, akik értékelik a kockázatok minimalizálását. Az osztrák bankrendszer AAA minősítéssel rendelkezik, ezért nem csak Európában, de globális szinten is az egyik legstabilabbnak számít.

Ausztria hagyományosan szigorúan védi a banktitkot és az ügyfelek pénzügyi adatainak bizalmasságát. Az ország szigorú adatvédelmi törvényekkel rendelkezik, amelyek megvédik a befektetők személyes és pénzügyi információit. Ezen kívül a pénzügyi törvények is növelik a biztonságot, ennek része a 2012-ban bevezetett MIFID II szabályozás is.

Ha Ausztriában fektet be, 100.000 euróig osztrák betétbiztosítás védi a pénzét.

Partner Bank: biztonságos hely pénze számára

A Partner Bank egy privát letéti bank, ahol független értékpapír szolgáltatóként teljes hozzáférése nyílik a globális tőkepiachoz:

  • több, mint 140.000 részvény,
  • 100.000 részvény,
  • 98.000 befektetési alap,
  • 270 ETF és
  • fizikai arany vásárlása közül válogathat.

Fontos, hogy a banki vagyont az ügyfelek vagyonától teljesen elkülönítve kezeli. Az értékpapírszámla vezetés és forgalmazás mellett akár már kisebb összegtől befektetések vagyonkezelésére szakosodott, Európa számos országában partner pénzügyi szolgáltatókkal együttműködve kínálja szolgáltatásait. Ezek között megtalálható a szakértői pénzügyi tanácsadás is, illetve az aktív vagyonkezelés minden előnyével.

Partner Bank euró

 

Az aktív vagyonkezelés előnyei

  • Személyre szabott stratégiák: Az aktív vagyonkezeléssel személyre szabott befektetési stratégiákat alakíthatnak ki az egyéni kockázatvállalási hajlandóságot és célokat figyelembe véve.
  • Folyamatos figyelem és elemzés: A pénzügyi tanácsadók folyamatosan figyelik a piaci környezet változásait és elemzik a befektetéseket, hogy reagálhassanak a piaci trendekre és lehetőségekre.
  • Rugalmas befektetési döntések: A tanácsadók lehetőséget kapnak az időszerű és rugalmas befektetési döntések meghozatalára, amelyek segíthetnek optimalizálni a portfólió teljesítményét.
  • Az ügyfél az első: Az ügyfél teljes tulajdonjoggal rendelkezik a számlája felett, így nem köti fix futamidő, teljes átláthatóság jellemzi a számláját és nagy fokú likviditás. Akár már 72 órán belül hozzáférhet a pénzéhez, ha szüksége van rá.
  • Diverzifikált portfólió a kockázatcsökkentésért: lehetőség van egyedi igények szerint kialakítani a portfóliót, a befektető a globális értékpapír piac legértékesebb termékei közül válogathat. Minél sokrétűbb a portfólió, annál kevesebb lehet a kockázat.

Az aktív vagyonkezelés egy olyan pénzügyi stratégia, amellyel sokkal nagyobb hozam érhető el, mint a passzív vagyonkezeléssel, vagy más, alacsony kamatokkal operáló befektetéssel. A Partner Bank egyedülálló tanácsadói rendszerével biztos lehet benne, hogy befektetése a legjobb helyen van, a piaci és gazdasági trendeknek megfelelően van kezelve és a folyamat minden részesének az a célja, hogy Ön végül a lehető legnagyobb hozamot vihesse majd haza!