Skip to main content

Az ausztriai székhelyű Partner Bank a hagyományok tiszteletére és az innovatív megoldások támogatására alapozza a működését. Tudja meg, mi teszi a Partner Bankot megbízható és modern befektetési partnerré Európában.

A Partner Bank Európában

A Partner Bank 1992-es alapítása óta aktívan jelen van az ausztriai, németországi, magyarországi, csehországi, szlovéniai és szlovákiai piacon. Mint takarékbank, a pénzügyi szolgáltatókkal való együttműködés révén tanácsokat ad ügyfeleinek és állandó támogatást nyújt nekik.

Pénzügyi szolgáltatások széleskörű választéka

Legyen szó értékpapírokról vagy fizikai aranyról, a Partner Bank innovatív és egyedi megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Ezek a termékek jogilag külön vannak választva a bank vagyonától, tehát az ügyfél tulajdonát képezik.

Szakértelem az előtakarékosság és a vagyonkezelés terén

A Partner Banknál kisebb összeg befektetésére is lehetőség van. Innovatív részvénykosarak, befektetési alapok, kötvénykosarak és fizikai arany kombinációja biztosítja a széleskörű előtakarékosság és privátbanki minőségű megoldásokat.

Fontos cél a társadalmi és gazdasági fejlődés támogatása

A Partner Bank a „Foundation for Social and Economic Development“ alapítvány tulajdonosa. Ez az alapítvány hozta létre a Two Wings nonprofit szervezetet, hogy elősegítse a fiatalok képzését a fejlődő országokban. Több mint 10 éve támogatnak fejlesztési projekteket a Two Wings Network szervezettel.

Objektív és szabad tanácsadás

A Partner Bank nem rendelkezik részesedéssel tőkebefektetési társaságokban, így képes objektívan biztosítani a tanácsadási szolgáltatásokat és termékkínálatot.

Összegzés

Ha Ön befektetőként egy olyan pénzügyi partnerre vágyik, amely ötvözi a hagyomány és a modernitás előnyeit, a Partner Bank ideális választás az Ön számára. Az egyedülálló portfólió-megoldások, a társadalmi felelősségvállalás és az etikus gyakorlatok által a Partner Bank egyedülálló lehetőséget kínál Európában.

Lépjen velünk kapcsolatba ma, és találja meg a tökéletes befektetési megoldást a Partner Banknál – ahol az Ön pénzügyi jövője nem csupán üzlet, hanem hosszú távú partnerség!

Forrás: https://www.partnerbank.at/hu/bank/