Skip to main content

Partner Bank – 30 éve az előtakarékosság szolgálatában

 

A nyugat-európai trendektől eltérően Magyarországon a lakosság legnagyobb része továbbra is folyószámlán vagy készpénz formájában tartja a pénzét. Ez nem pusztán azt mutatja, hogy milyen lassan honosodnak meg sokkal modernebb pénzkezelői eszmék hazánkban, de a befektetési hajlandóságról is árulkodnak. A tudatos takarékoskodás módszerei még nem széles körben elterjedtek, és bár egyre többen ismerik fel ezen lehetőségeket vagyonuk gyarapítására, a pénzügyi szolgáltatói oldalról sem mindig adottak a feltételek az igazán ígéretes hozamokra.

 

Partner Bank takarékosság

Hatékony takarékosság

 

Talán az emberek még mindig azt hiszik, hogy a folyószámlán vagy a „párnacihában” tartott pénz a biztos, hiszen nincs kockázatnak kitéve, könnyen hozzáférhető, és azt amúgy is csak az ember maga kezeli. Így viszont még az inflációtól sem tudjuk megvédeni pénzünket, nemhogy növelni azt.

Bátraké a szerencse – mondják azok, akik belevágnak egy-egy befektetésbe, viszont egyáltalán nem mindegy, hogyan teszik. A legtöbb befektetési forma általában valamilyen szintű kockázatot rejt magában, vagy olyan feltételeket kínál, ami a teljes pénzügyi szabadságunk részleges feladására kér. Azonban nem kell, hogy a vagyonunk gyarapítása nagy kockázattal járjon és irreálisan szigorú feltételekhez kötődjön!

Míg a jelenlegi pénzügyi környezetben Magyarországon alig találni igazán jövedelmező befektetési lehetőséget, tőlünk nyugatabbra szerencsére más a helyzet. A biztonságosabb pénzügyi környezet más országokban lehetővé teszi, hogy a bankok optimálisabb és modernebb konstrukciókat nyújtsanak az ügyfeleknek.

 

Partner Bank hozam

Partner Bank: az előtakarékosság bankja

 

Elég Ausztriáig mennünk ahhoz, hogy ilyen bankot találjunk. Illetve addig sem, ugyanis a linzi központú letéti bank szolgáltatásait már Magyarországon is igénybe vehetjük, magyar nyelven.

A Partner Bank sajátos szemlélete ötvözi a hagyományosat a modernnel, és fontos számukra az emberek gazdasági fejlődése és a vagyonuk gyarapodása. Ezért minőségi szolgáltatásaikat is e körül alakították ki, kedvező feltételek, ideális pénzügyi stratégiák és privátbanki szolgáltatást idéző pénzügyi tanácsadás jellemzi az itteni számlanyitást.

Ahhoz, hogy takarékoskodásunk célba érjen, nem muszáj megelégednünk a nulla körüli hozamokkal vagy a szigorú pénzügyi feltételekkel. A Partner Banknál már 100 eurótól nyithatunk számlát, akár euróban vagy dollárban is, emellett élvezhetjük az osztrák stabil pénzügyi környezet és a bank nyújtotta minden előnyt.

A takarékoskodás és befektetés célja a vagyonunk gyarapodása. Ez a hozamok maximalizálása és a kockázatok minimalizálása esetén jöhet csak létre. Ez a nagy különbség az átlagos magyarországi bank és a Partner Bank között! A Partner Banknál a legjobban bevált stratégia olyan diverzifikált portfólió kialakítása, amely figyelembe veszi a befektető igényeit, a kockázati hajlandóságot, pénzügyi céljait. Teszi ezt úgy, hogy ebben egy szakmailag felkészült és tapasztalt pénzügyi tanácsadó segíti minden lépésben, így nem kell egyedül a saját ismereteire támaszkodnia a portfóliója kezelésénél. A portfólióba gondosan kiválasztott pénzeszközök kerülnek, lehetőséget kap a befektető, hogy a leghíresebb és fontosabb vállalatok értékpapírjaiba fektessen be. Minél több lábon áll egy portfólió, annál nagyobb a biztonság, és alacsonyabb a kockázat. Ez a megfelelő pénzügyi tanácsadással és odafigyeléssel a hozamok maximalizálását jelenti.

Magyarországon már több, mint tízezren ismerték fel a Partner Bank által nyújtott lehetőségek fontosságát! Lépjen Ön is azon öngondoskodók közé, akik nemcsak, hogy befektetik pénzüket, de jó helyre fektetnek be, valós eredményekért!