Skip to main content
A legtöbb celeb az elmúlt években páros lábbal ugrott bele a kriptovaluták világába. Matt Damon, Hollywood egyik leghíresebb színésze még egy reklámfilmben is szerepelt, ahol az online valutát reklámozta, mint jó befektetést. 

Sajnos ez nem sült el úgy, ahogy azt tervezték. Ha valaki 1000 dollár értékben Bitcoint vásárolt a hirdetés megjelenésekor, ugyanez a befektetés ma körülbelül 500 dollárt érne. A Bitcoin és más kriptovaluták árfolyama az elmúlt hét során hatalmasat esett, mintegy 600 milliárd dollárnyi piaci kapitalizációs űrt hagyva maga után.

Matt Damon

Matt Damon

A folyamatban lévő kripto hanyatlás újabb felháborodást váltottak ki Damon ellen, akinek neve így felkapott lett a Twitteren.

Viszont nem Damon volt az egyetlen olyan híresség, aki az elmúlt évben lakossági befektetőket toborzott, és csatlakozott a kriptopartihoz. Spike Lee, Tom Brady, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, LeBron James, Jimmy Butler és J Balvin mind részesei voltak a kripto felhajtásnak, olyan márkákon keresztül, mint az FTX, Binance, Coinbase, Crypto.com és még sok más.

Ebből már Matt Damon sem tudja kimenteni sajnos magát…

Matt Damon és a Crypto.com hivatalos videója:

Képek és információk forrása:
www.fastcompany.com
www.marca.com
www.newspaleti.com
www.pexels.com