Skip to main content
A népszerű tévés híresség és vállalkozó, Mark Cuban jelentős összegeket fektetett be két népszerű altcoinba, miközben az első jelentősebb kripto-alkalmazás kifejlesztésére vár.

A Crypto Banternek adott új interjúban az amerikai milliárdos felfedte, hogy jelentős mennyiségű Ethereum és Polygon tulajdonosa, amelyek népszerű alkalmazásokkal rendelkeznek.

„Egyre több alkalmazás jelenik meg a kriptovilágban, és meglátjuk, mi történik az Ethereum 2.0-val a gázdíjak tekintetében. Úgy gondolom, hogy a Polygon nagyszerű munkát végzett, és más blokkláncok is próbálkozzanak ezzel” – mondta Mark egy interjú során.

Ennek eredményeként az Ethereum a vezető platform lett, míg a Polygon egy mélyreható skálázási megoldás, amely lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások (DApps) lehető legszélesebb körű alkalmazását az Ethereum blokkláncon.

A sztár azt is elmondta, hogy az első kriptoalapú alkalmazást keresi, amely széles körben vonzó lehet a mainstream fogyasztók számára. Lehet utána az NFT világába is beleveti magát a cápa. Még rengeteg hal van a tengerben, így ezt nehéz megmondani. 

Képek és információk forrása:
www.nairametrics.com
www.cnbc.com
www.blockchainmagazine.net