Skip to main content
Dwayne “The Rock” Johnson ma valószínűleg bolygónk egyik legnagyobb sztárja. 2018 óta ő Hollywood legjobban fizetett színésze: csak tavaly szerepei 87,5 millió dollárt hoztak a kasszára. Emellett ő az Instagram harmadik legjobban követett embere, több mint 235 millió rajongóval. A sztár viszont nem csak a mozivásznon, hanem a befektetői életben is aktívan tevékenykedik, ugyanis egy teljesen új energiaital márkát szponzorál.

A Dwayne Johnson által támogatott ZOA energiaitalok lényege – a színész elmondása szerint-, hogy egy finom, pörgős, és kevésbé káros márkát képviseljen a piacon. Az ital 160 mg koffeint tartalmaznak, és pörkölés nélküli zöld kávéból és zöld tea kivonatból készülnek. Az üdítő D-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6- és B12-vitaminokat, kolint, káliumot, magnéziumot és elektrolitokat is tartalmaz.

Dwayne “The Rock” Johnson és a ZOA energia ital

Dwayne “The Rock” Johnson és a ZOA energia ital

Az energiaital ötféle változatban kapható: eredeti, ananász kókuszdió, szuper bogyós, vad narancs és citromos. Ebből az eredeti és a vad narancs fajták nulla cukrot tartalmaznak.

A ZOA Energy további alapítói közé tartozik Dany Garcia, Dave Rienzi és John Shulman. A termék támogató között pedig már szerepel a Microsoft Xbox is, akik maga a Sziklával reklámozzák partneri kapcsolatukat. A márka 100 Xbox One felhasználó számára küldött ki ZOA csomagokat, ezzel támogatva munkájukat.

ZOA XBOX csomag

ZOA XBOX csomag

Nemez az első alkalom, hogy a Szikla befektetett, hiszen saját víz márkával is rendelkezik. Jövőre pedig ismét láthatjuk őket a moziban, mint Black Adam.

Képek és információk forrása:
www.foodbusinessnews.net
www.forbes.com
www.collider.com