Skip to main content
Dwayne Johnson amerikai színész, producer, kaszkadőr és ex-pankrátor. Kezdetben pankrátorként tevékenykedett, majd elkezdett a filmes szakma iránt érdeklődni. Számos akció illetve vígjáték fűződik a nevéhez, többek között az Az Amazonas kincse, Emelt fővel, Doom, Gyerekjáték, vagy a Fogtündér.

1995-ben amikor kiderült, hogy nem jön össze Dwayne Johnson számára az amerikai focista karrier, akkor szinte semmije se maradt, széthullottak az álmai, és teljesen csődöt mondott. Mikor elővette a pénztárcáját, csupán hét dollár volt benne, éppen ezért lett Seven Bucks a későbbi produkciós cégének a neve, hogy mindig eszébe jusson, honnan kezdte. A stúdiót Dwayne Johnson és Dany Garcia hozta létre és alapította. A Szikla azóta megállíthatatlanul tör a siker felé.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Pankrátor, filmsztár, producer, ruha- és cipőmárka arca, hirdet vele az Apple és a Ford, és a listához most hozzájön az ásványvíz is. Dwayne Johnson, ugyanis 2019-ben leszerződött a norvég, cilinder formájú palackjairól híres Voss Water-hez, amelynek termékét évek óta maga is fogyasztja. Hivatalosan stratégiai tanácsadója lett a cégnek, feladata új piacok meghódítása és új termékek kialakításának elősegítése.

2020-ban pedig régóta dédelgetett álma is valóra vált, miután zöld utat kapott és Teremana Tequila néven forgalomba hozta saját italmárkáját.

Teremana Tequila

A Szikla első Teremana Tequila kollekciója

A TERE előtag egyébként a “Terre” szóra és a földre utal, míg a MANA pedig az erőteljes polinéz szellem, a föld szelleme, amely vezet minket. Dwayne Johson, hogy olyan tequilát hozzanak létre, amely a legjobb minőséget és kivételes ízvilágot képvisel. A Teremana Tequila fő összetevője a mexikói Jalisco hegyvidékén található kék Agave, az ital hagyományos módon kis tételben, kézzel készül.

Források:
starity.hu
manclub.hu
igenyesferfi.hu
blikk.hu
teremana.com
promotions.hu
en.wikipedia.org