Skip to main content
Aki szorgosan követi a mai hírességek befektetéseit, az láthatja, hogy egy igen nagy trend alakult ki az új technológiákkal foglalkozó start-up cégek körül. Temérdek sztár döntött úgy, hogy ilyen vállalatokba fekteti pénzét, és ez most sem változott, az Eco nevezetű start-up-nál sem.

A hároméves start-up egy innovatív pénzügyi alkalmazást készít pénzmegtakarításra és pénzköltésre. Az Eco betéteket kezel és akár 2,5-5% kamatot fizető megtakarítási számlákat is kínál az ügyfeleknek. A cég nem akarja magát kriptovaluta vállalkozásként pozícionálni, bevételi modellje mégis közvetlenül függ az ingatag piactól.

Márciusban az induló vállalkozás 26 millió dolláros befektetési keretet kapott az a16z Crypto, az Activant Capital, a Coinbase Ventures, és több mint száz másik vállalat jóvoltából. A napokban a cég hivatalossá tette híres befektetőit, köztük Sean „Diddy” Combs-ot, Kevin Durant és Justin Blau-t.

Eco alkalmazás

Eco alkalmazás

A befektetéssel az Eco reméli, hogy növeli tudja az alkalmazás szolgáltatásainak portfólióját, amelynek már több mint 170.000 ember szerepel a várólistáján. Az app korai verziója már elérhető néhány felhasználó számára, szelektíven, privát béta módban. Korábban Eco több mint 8,5 millió dollárt gyűjtött be, elsősorban a Pantera Capital és az Expa stúdióból, amelyet az Uber társalapítója, Garret Camp alapított.

A tervek szerint az Eco olyan nagyobb cégekkel fog együttműködni a jövőben, mint az Amazon, az Uber, a DoorDash vagy az Instacart.

Képek és információk forrása:
ww.forbes.com
www.eco.com
www.pexels.com