Skip to main content
Gary Lineker sokak számára úgy maradt meg, mint futball legenda, tévés sztár, vagy esetleg a Walkers márkával fennálló partnerségből is ismert lehet a neve. A nyugdíjas futballistának a népszerű játékon kívül viszont más érdekeltségei is vannak.

Számos biztosítási veteránnal (köztük  Barry Smith, az Ageas korábbi vezérigazgatójaés Steve Broughton, az RSA Insurance egykori igazgatója) összefogva Gary Lineker egy új biztosítótársaság finanszírozásában segít, amely központjában az internet legújabb trendje áll, a smart készülékek.

Gary Lineker

Gary Lineker

2016-ban Gary egymillió fontot fektetett a Neos biztosítási startup-ba. A Neos célja, hogy támogassa az internethez kapcsoló biztonsági eszközök megjelenését és beszerelését a háztartásokba. A cég ezzel lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy aktívan megvédjék otthonaikat, és segítsenek megelőzni az esetleges betöréseket például. A Neos portfóliába olyan termékek tartoznak, mint például a smart kamerák, illetve smart érzékelők.

Neos Smart kamera

Neos Smart kamera

Az érzékelők és más eszközök kombinációja lehetővé teszi a Neos ügyfelek számára, hogy okostelefonon keresztül távolról figyelhessék otthonukat.

Képek és információk forrása:
www.businessleader.co.uk
blog.growthfunders.com
www.middleeasteye.net