Skip to main content
Channing Tatum egy amerikai színész, filmproducer, táncos, és egykori modell. Legismertebb szerepe a 2006-os Step Up című táncos filmből Tyler Gage megformálása, ami egyben a sikert, a hírnevet, és a szerelmet is meghozta számára. Emellett még számos filmben megmutathatta tehetségét, ilyen például a Kedves John, a Dilemma, a Fogadom, a 21 Jump Street, a Magic Mike, vagy a Jupiter felemelkedése.

Channing Tatum

Channing Tatum

A Step up és a Magic Mike kockás hasú sztárja egy különleges éttermet és bárt üzemeltet New Orleans vörös lámpás negyedében. A “Szentek és bűnösök” névre keresztelt hely teli van “bűnös” ételekkel. A fogások a dél kedvenceit vonultatják fel, így megkóstolható a sült aligátor, és a jambalaya, ami egy streetfood étel, és leginkább a rizses húshoz hasonlítható. Persze rengeteg különleges alkohol is megtalálható a bárban. Nem ő az első sztár aki meglátta a különleges alkoholokban a lehetőséget.

Tatum étterme és bárja, a „Saints and Sinners” a new orleansi éjszakai élet egyik legismertebb helyszíne. Hihetetlen sokféle koktélt és italkülönlegességet lehet itt megkóstolni, de cajun konyha rajongói is szívesen betérnek a helyre. Vegetáriánus és gluténmentes ételek is kaphatóak, a hangulatról pedig – jó bárhoz híven – élőzene gondoskodik.

A Saints and Sinners megnyitó estje

A Saints and Sinners megnyitó estje

A bevételt Channing Tatum jótékony célokra fordítja – alapítványokat támogat helyi és világszinten is. Valószínűleg ezért „szentek és bűnösök” a hely neve, hiszen bármennyit is isznak itt, a pénz jó helyre kerül.

Channing Tatum nettó vagyonát 60 millió dollárra becsülik.

Források:
www.starity.hu
www.goodstuff.hu
www.sobors.hu
www.saintsandsinnersnola.com
www.wealthypersons.com
www.7wallpapers.net