Skip to main content
Ma már nem egyedi, ha egy híres színész vagy sztár valamilyen nagyobb márkába fekteti be a pénzét. A legtöbben saját márkájukba, vagy szakterületükhöz közel álló cégekbe fektetik bele szerényen megkeresett fizetésüket. Viszont van két nagy színész, akik valami egészen másban látták meg a lehetőséget.

Ryan Reynolds nevét sok újabb filmben halhattuk már, mint például a Zöldlámpás, Deadpool, de még Pikachu szinkronhangjaként is megjelent már . Az újonnan igen nagyra tört színészről kevesen tudják, hogy saját gin márkával rendelkezett. Az Aviation gin a szakértők szerint a világ 8. legnevesebb gin-e. Reynolds cége nem osztotta meg a hivatalos számokat az alkohol által generált bevételből, viszont az elmondták, hogy körülbelül 25.000 darab kelt el az értékes nedűből 2017-ben.

Ryan Reynolds

George Clooney, talán a világ egyik leghíresebb férfi színésze. Az Ocean’s széria sztárja manapság csak kávé reklámokban látható, viszont bevételei közé sok más dolgot sorolhat a színészkedésen kívül. 2013-ban Clooney Mexikói tartózkodása alatt megalkotta saját Tequila márkáját. 5 év alatt ő és társai megalkották a számukra tökéletes tequilát, a Casamigos-t. Azt pontosan nem tudjuk, hogy mennyi kelt el véglegesen az italból, viszont a színész 2017-ben 1 milliárd dollár fejében eladta márkáját egy Brit likőr cégnek, a Diageo-nak.

George Clooney és Rande Gerber

Forrás:
www.insider.com
www.pexels.com
www.forbes.com