Skip to main content

Partner Bank – Partner pénzügyeiben

 

Ha megkérdezné valaki, mit felelne erre a kérdésre: és Ön úgy érzi, bankja mindenben partnere és támogatja pénzügyi céljai elérésében?

Valószínűleg sokan meg vannak elégedve az alap banki szolgáltatásaikkal, de sok mindent leginkább csak elfogadtunk az évek során. Ilyen lehet, hogy:

  • a banki ügyintézéshez néha hosszas telefonálások kellenek
  • időpontot kell foglalnunk, vagy ki kell várnunk a sorunkat a bankfiókban
  • túl sok a homályos részlet, szakzsargon
  • nem teljes körű a tájékoztatás
  • számos banki konstrukció, ami épp szükség idején elérhető, nagyon drága
  • megelégszünk azzal, hogy pénzünk passzív módon csak úgy ’van’ a számlán.

Ha nincs megfelelő támogatásunk, nem kapunk kritikus időszakokban szakszerű és emberközeli segítséget, előfordulhat, hogy olyan pénzügyi döntéseket hozunk, amelyek nem tudatosak, és sokszor hosszú távon még előnytelenek is számunkra. Az átlagember nem szívesen megy bele a banki folyamatok, tudnivalók és piaci trendek mélységeibe, elfogadjuk azt, amink jelenleg van, és bár megfordul a fejünkben, hogy jó lenne, ha valahogy gyarapíthatnánk a megtakarításainkat, a befektetések kockázatait és bonyolultságát hallva máris elmegy tőle a kedvünk.

Passzivitásunk és pesszimizmusunk sokszor meggátolhat abban, hogy felfedezzük, igenis van lehetőség arra, hogy profi, szakszerű segítséget kapjunk pénzügyeink minden kérdésében, és hogy a befektetések világához nem kell szakértőnek lenni, mindenki számára elérhető és egyszerűen megérthető dologról van szó.

 

partner bank

 

A valódi társ pénzügyi céljai elérésében

 

Na de hol találunk ilyen bankot, ahol mindez megvalósul? Melyik az a pénzintézet, amely tényleg támogat minket pénzügyeink elérésében, és nem csak addig, amíg vissza nem fizetjük a tartozásunkat, vagy meg nem fizetjük az alap szolgáltatások díjait?

Ahhoz, hogy minden kedvező feltétel teljesüljön egy stabil és biztonságos, bizalmas banki együttműködéshez, talán egy kicsit nyugatabbra kell tekintenünk. Európa gazdaságilag fejlettebb országaiban sokkal modernebb szemlélet uralkodik a bank-ügyfél viszonyról, ennek megfelelően sokkal ügyfél orientáltabb megoldások várják a befektetőket. Ilyenek az osztrák bankok is, különösen a Partner Bank, amely nem véletlenül viseli ezt a nevet.

A linzi központú Partner Bank már 30 éve tudatosan azon dolgozik, hogy ezt a modern, pozitív bizalmi kapcsolatot kialakítsa ügyfeleivel. Az ember gazdasági fejlődési bankjának vallja magát, ezzel a középpontba nem egy függőségi, hanem egy partneri viszonyt helyezve. Az itteni szolgáltatások célja, hogy a hagyományos banki funkciókon felül az ügyfél tényleg elérje pénzügyi céljait, hiszen ezzel maga a bank is nyer: egy bizalmas ügyfél nagyobb eséllyel tartja itt a pénzét vagy fektet be újra, ha látja, hogy itt tényleg elérheti a kívánt eredményt!

Mindezt a magyar szempontból igencsak szokatlanul pozitív fogadtatást és működést az szavatolja, hogy:

  • az osztrák bankrendszer Európában az egyik legstabilabb és biztonságosabb

  • szigorú törvényi szabályozás alá esnek a banki folyamatok

  • letéti bankként a bank vagyonát elkülönítve kezeli az ügyfelekétől

  • innovatív pénzügyi megoldásaikkal az átlagnál jobb eredmények érhetők el

  • minden ügyfél azonos, kiemelt odafigyelést kap

  • az áltagembernek is elérhetővé teszik a privát banki szolgáltatást

  • független pénzintézetként objektív módon ajánlhatja a legjobb termékeket

  • partner pénzügyi szolgáltatókkal dolgozik együtt, így minden ügyfél szakszerű segítséget kaphat.

Emellett a Partner Banknál már 100 eurótól nyithat egy számlát, így minden előnye Ön számára is elérhetővé válik, már magyar nyelven, akár az otthonából is. A Partner Bank szellemiségében egyaránt egy klasszikus bank, és egy modern, innovatív pénzintézet. Valóban támogatja a rövid és hosszútávú befektetéseit, ennek pedig legjobb mutatója, hogy nincs fix futamidő, teljes a likviditás, a számlája felett kizárólag Ön rendelkezik tulajdonjoggal.

Ha azt kívánja, milyen jó lenne egy ilyen lehetőség Magyarországon, eláruljuk, hogy már teljesült is a kívánsága! A Partner Bank 15 éve MNB regisztrációval rendelkezik, így Magyarországon teljeskörűen és hivatalosan végzi tevékenységét. Már Ön számára elérhetők minőségi szolgáltatásai, és mi segítünk, hogy ezeket minél hamarabb igénybe is tudja venni. Ha érdekli egy, a jelenlegi bankjánál biztonságosabb és kedvezőbb lehetőség, keressen minket!