Skip to main content

Hosszú távú befektetés bizonytalan időkben is

 

Mindannyian arról álmodunk, hogy életünkben minden szinten jelen legyen a biztonság, a stabilitás. Nincs ez másképp a pénzügyeink terén sem – szeretnénk stabil gazdasági hátteret magunknak, hogy ne kelljen az anyagi dolgok miatt aggódnunk, ezáltal egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet élve.

A bizonytalan időkben, amikor a gazdaság sem erős, és a személyes pénzügyi lehetőségeink is korlátozottak, kedvezőtlenek, ez a cél egyre inkább távolabb kerül. Már azt is jónak tartjuk, ha sikerül pénzünk értékét megőrizni a magas inflációtól, a hirtelen az egekbe ugró árak és számlák pedig semmiképp sem a takarékossági céljaink elérését segítik. Ilyenkor az ember mindig csak rövid távra tud tervezni, örül, ha a következő hónapot, évet megoldja, a hosszú évekre szóló stabil befektetés lehetőségként fel sem merül.

Egyértelmű, hogy a jelenlegi előnytelen helyzet nagyrészt ellenünk dolgozik. Sokkal könnyebben elérnénk céljainkat egy stabilabb gazdasági légkörben, ahol kedvezőbbek a feltételek.

 

partner bank

 

Befektetés Ausztriában: a nyugodt légkör viharos időkben is

 

Talán nem kell bemutatnunk, hogy Európa más országaiban a hagyományosan stabilabb gazdaság miatt a válság sem uralkodott el annyira, mint hazánkban. A stabil bankrendszer és modern monetáris politika jellemző Ausztriában is, ahol a magas infláció idején is lehetőségünk van úgy elhelyezni a pénzünk, hogy az legalább az értékét megőrizze, ha pedig a szakértői segítséggel befektetés mellett döntünk, reális esélyünk van annak gyarapítására is.

Rövid távú befektetés: miért vonzóbb számunkra?

A bizonytalanabb helyzetben az emberek nem szeretnek elköteleződni. Nem tudjuk, mit hoz a holnap, így a kereskedelmi bankok szigorú feltételei és hosszú futamidejük nem vonzó számunkra, főleg, ha a befektetéseknél rendkívül alacsonyak a kamatok. Szeretjük időben és távolságban is közel tartani a pénzünket, még akkor is, ha annak vásárlóereje folyamatosan csökken. Talán ez logikus és kényelmes lehet, de ha nem merünk körülnézni, sosem látjuk meg, hogy még most is van ennél sokkal jobb lehetőségünk.

Hosszú távú befektetés a Partner Banknál

Miben másabb akkor a Partner Bankos befektetés? Nem egy újabb bank, ahol valami úgysem számunkra a legideálisabb?

A Partner Bank teljesen más oldalról közelíti meg a bank-ügyfél viszonyt. A befektető itt nem egy alárendelt, hanem partneri pozícióban van, ennek megfelelően a banknak nem érdeke, hogy szigorú feltételekkel láncolja magához. A Partner Banknál felismerték, hogy a bizalmi és lojális viszony sokkal eredményesebben alakítható ki, ha az ügyfél, látva a kedvező feltételeket és emberközpontú hozzáállást, magától dönt úgy, hogy szeretné továbbra is itt tartani a pénzét.

A Partner Bank pont ezért nem csak a rövid távú befektetést teszi lehetővé, de abszolút támogatja a hosszú távút is. Ehhez stabil alap az ország fejlettebb gazdasága, a szigorúbb törvényi szabályozás, az átláthatósági irányelvek betartása és a modern pénzügyi megoldások. Így már 100 eurótól mindenki számára elérhető, hogy olyan számlája legyen, ahol

  • letétbe helyezheti a pénzét

  • befektethet az általa kívánt eszközosztályokba

  • nincs fix futamidő

  • teljes a likviditás, a pénzét bármikor elérheti, ha szüksége van rá

  • számlája felett teljes tulajdonjoggal és irányítással rendelkezik

  • 0-24-ben elérhető, online banki felületen láthat minden információt, kommunikációt

  • privát banki szolgáltatás keretében a saját pénzügyi tanácsadója segíti mindenben.

Ausztria és a Partner Bank a magyar állampolgárok számára is teljeskörűen elérhetővé teszi a szolgáltatásai igénybevételét, csakúgy, mintha osztrák állampolgárként tenné. Mindezt magyar nyelven. Így még akkor is egy nyugodtabb és biztonságosabb helyen tudhatja a pénzét, ha a hazai viszonyok viharosak és instabilak.

Már több, mint tízezer ember ismerte fel, hogy milyen előnyei vannak a Partner Bankos befektetésnek. Ne maradjon le erről a lehetőségről Ön sem!