Skip to main content

Partner Bank: a privát banki szolgáltatás már Ön számára is elérhető!

 

Privát banki szolgáltatások

 

Mindennapi pénzügyeink intézése során sokszor felmerülhet bennünk, hogy milyen jó lenne, ha egy nálunk tájékozottabb és tapasztaltabb valaki irányítaná azt. Talán többet spórolnánk, jobb tanácsokat kapnánk, segítene befektetni és gyarapítani a pénzünket. Egy ilyen szakértő figyelmes segítsége különösen fontos lehet nagyobb összegek és vagyon kezelésénél, és mivel az emberek legnagyobb többsége nem rendelkezik kirívóan nagy vagyonnal, így azt láthatjuk, hogy ez egy prémium szolgáltatás marad, ami kizárólag a vagyonosabb emberek számára elérhető lehetőség.

Milyen előnyei az ilyen szolgáltatásnak? Aki megteheti, hogy igénybe vesz ilyet, az gyors és ügyfélcentrikus, valódi szakértői ügyintézésre számíthat, professzionális vagyonkezeléssel, személyreszabott és ügyfélbarát tanácsadással. A személyes privátbankárunk minden pénzügyi kérdésben segíthet, sőt, számos esetben az adott banknál vagy pénzintézetnél is további kedvezményekre, ideálisabb konstrukciókra, extra törődésre számíthatunk.

Na de mi ennek a feltétele? Ahhoz, hogy ezt a prémium szolgáltatást igénybe vehessük, úgy kb. 10-20 millió forintos megtakarítással kell rendelkeznünk. Ilyenkor sokan megforgatják a szemüket, hogy akkor ez tényleg egy számukra elérhetetlen opció, de szerencsére nem muszáj a hazai piac lehetőségeire fókuszálnunk egyedül, ugyanis máshol teljesen más elképzelések uralkodnak arról, hogy az ügyfeleket milyen színvonalú szolgáltatások illetik meg.

Tőlünk nyugatabbra nem csak a pénzügyi légkör stabilabb és biztonságosabb, de a bankok mentalitása is jóval emberközpontúbb. Az eltérő pénzügyi hagyományok és felfogás lehetővé teszi, hogy modernebb, hosszútávon nagyobb színvonalat és bizalmat kialakító lehetőségekkel várják a bankok új ügyfeleiket.

Ilyen bank a linzi központú Partner Bank is, ahol a hagyományosan biztonságosabb osztrák pénzügyi rendszer minden előnyét elérhetjük már Magyarországról is.

 

partner bank euro

 

Partner Bank: az Ön privát banki szolgáltatása

 

A Partner Bank egy független letéti bank, ahol nagy múltra tekintenek vissza az emberközpontú befektetési lehetőségek. A Bank pont ezért nem rövid távon gondolkodik, és támogatja azt is, hogy ügyfelei hasonló módon inkább közép és hosszútávra fektessenek be. Nem kötődik más pénzintézetekhez vagy alapkezelőhöz, a bank a vagyonát az ügyfelekétől teljesen elkülönítve tartja. Ez lehetővé teszi, hogy a pénzügyi szolgáltató partnereivel együtt dolgozva olyan magas színvonalú, objektív megoldásokat nyújtson, amivel talán még Ön sem találkozott korábban.

Fontos, hogy a Partner Bank szolgáltatásait már a saját otthonából, magyar nyelven igénybe veheti. Nem kell Ausztriába utaznia, németül beszélnie, és mégis megilletik azok az előnyök, amelyek az osztrák állampolgárokat is. Többek között ilyen az

  • alkotmány jogilag védett banktitok,
  • a 100.000 euróig osztrák betétbiztosítási, 20.000 euróig állami garancia befektetésére,
  • a szigorú törvényi szabályozás nyújtotta magasabb biztonság,
  • a teljes átláthatóságra való kötelezettség,
  • magas fokú likviditás
  • lekötés mentesség.

A Partner Bank egyik leginkább kedvelt szolgáltatása azonban az, hogy mindössze 100 eurótól már nyithat számlát, amihez Ön is privát banki szolgáltatást vehet igénybe!

A Partner Bank nem tart fent bankfióki hálózatot, a hagyományos banki szempontokat a modern megoldásokkal ötvözve hozta létre online ügyintéző platformját, ahol minden pénzügyeivel kapcsolatos információt megtalál, gyorsan és hatékonyan kommunikálhat a banki munkatársakkal, intézheti pénzügyeit. Emellett partner pénzügyi szolgáltatókkal dolgozik együtt, ami lehetővé teszi, hogy Önt is egy szakmailag tapasztalt pénzügyi tanácsadó segítse befektetése során.

 

Az ügyfelek is szívesen megosztják véleményüket a Partner Bankkal való tapasztalatukról!

 

Privát banki segítség a Partner Banknál

 

A pénzügyi tanácsadója nagyon sok mindenben hasonlít a prémium szolgáltatások privát bankárára, ugyanis az első lépéstől kezdve segíti, tanácsokkal látja el, ha arra kap megbízást, akkor kezeli a rá bízott vagyont. Nem kell Önnek a pénzvilág bonyadalmaival foglalkoznia, ugyanis tanácsadója figyeli ezeket, tájékoztatja a hírekről, fejleményekről, segít a kockázatok minimalizálásában és a hozamok maximalizálásában.

A Partner Bank a pénzügyi gondoskodás és az előtakarékosság bankja. Meggyőződésük, hogy Önt ügyfélként megilletik azok a szolgáltatások is, amelyeket máshol szigorú feltételek és magas költségek árán vehetne csak igénybe. A pénzügyi tanácsadója épp ezért minden kérdésben a segítségére lesz, informálhatja a banki, adózási és más felmerülő témakörökben is.

Az együttműködésük során minden tanácsadó szigorú szabályoknak és elveknek felel meg, alaposan felméri az Ön igényeit és kockázati hajlandóságát, a pénzügyi céljainak megfelelően alakítják ki a portfóliót és a stratégiát is. Ezzel szemben a kereskedelmi bankoktól ilyet soha nem várhat mindössze kb. 40.000 forintos számla nyitását követően.

Ha Ön számára is vonzóbb egy ilye mentalitású, prémium szolgáltatásokban gazdag banknál elhelyezni a pénzét, keressen meg minket!