Skip to main content

Ne várja a következő negatív pénzügyi fordulatot!

A jelenlegi pénzügyi helyzetben könnyű pesszimistának lenni, és valljuk be, a világ szolgáltat rá okot bőven. Talán az elmúlt pár évben megszokottá vált, hogy instabil a helyzet, és hogy bármikor jöhet egy újabb negatív fordulat, de nem muszáj úsznunk az árral, és remélni, hogy egyszer csak jobb lesz.

Legyen Ön az, aki a pénzügyei mögé áll, és tudatosan, tájékozottan a kezébe veszi az irányítást!

A pénzügyi biztonságnak nem kell szerencsejátéknak lennie, viszont joggal merül fel a kérdés, hogy milyen lehetőségeink is vannak a pénzünk gyarapítására? Logikus válasznak tűnik a befektetés, viszont további kérdéseket vet fel: hova, mikor és hogyan?

A magyarországi kereskedelmi bankok sokszor bonyolult és átláthatatlan folyamatok mellett, kedvezőtlen konstrukcióban kínálnak lehetőségeket, ez pedig amellett, hogy talán a sarki bankfiókban elérhető lehetőség, nem túl optimális a számunkra. Szeretnénk, ha pénzünk legalább a jelenlegi értékét megőrizné, de a célunk a reális és tartós hozamok elérése lenne. Ez olyan pénzügyi termékekkel, ahol nulla százalék körüli kamatokkal találkozunk, nem lehetséges.

Partner Bank: új lehetőség – új szemlélet

Van azonban olyan megoldás, amely nemcsak közelebb van a sarki bankfióktól, de sokkal jobban megfelel a céljainknak is. Egyre többen ismerik fel annak jelentőségét, hogy nem muszáj Magyarországon befektetniük, ugyanis tőlünk nyugatabbra sokkal stabilabb, biztonságosabb és jövedelmezőbb lehetőségek várnak. Ha pedig eddig az utazás vagy az idegen nyelv okozta problémák tartották ettől vissza, jó hírünk van! A minőségi banki lehetőségeket már otthonában, magyar nyelven is elérheti.

Az osztrák Partner Bank piacvezető megtakarítási bank, ahol mindig is az ügyfél volt az első. Szemléletük is tükrözi ezt az ember központúságot, ezért is teszik lehetővé, hogy a partner országokban élők a saját nyelvükön érhessék el a szolgáltatásaikat.

Miben másabb? A stabilabb és biztonságosabb osztrák pénzügyi környezet már jobb lehetőséget jelent a pénzünk elhelyezésére, ehhez jön hozzá, hogy milyen előnyökkel rendelkezik a Partner Bank más, kereskedelmi pénzintézetekkel szemben. Ezekről az előnyökről itt írtunk bővebben.

Értékpapírszámlát, kötvényt vásárolna? A befektetési alapok, esetleg fizikai arany érdekli? A Partner Bank esetében az Önnek legideálisabb pénzügyi termékek kerülnek a portfóliójába, ehhez pedig szakszerű segítséget kap. A diverzifikált portfólió előnye, hogy nagyobb biztonságot nyújt, és minden esetben olyan aktív vagyonkezelést tesz elérhetővé, amely kielégíti az igényeit és megfelel a kockázatvállalási szintjének. Több olyan vagyonkezelés is van, amely egy magyar állampapírnak megfelelő kockázattal rendelkezik, viszont sokkal jobban teljesítenek.

Ausztriában 100.000 euróig osztrák állami garancia védi a befektetését, és a magyar ember számára rendkívül fontos likviditással sem lesz problémája, ugyanis itt nincs fix futamidő, és a pénzéhez is bármikor hozzáférhet!

Egy ilyen számla nyitása már 100 eurótól megtörténhet – ha Ön is úgy akarja. Felejtse el a kereskedelmi bankok bonyolult ügyintézését, a nevetséges kamatokat. Vegye kezébe az irányítást és ragadja meg annak lehetőségét, hogy pénze egy sokkal biztonságosabb helyen legyen!