Skip to main content
A kriptopiac nem várt fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, köszönhetően a rengeteg sztárnak, aki befektetett az online valutába. A világ egyik leghíresebb focistája, Lionel Messi, a napokban bejelentette, hogy ő is részt vesz az új digitális őrületben. 

Az argentin futballsztár, Lionel Messi csatlakozott a digitális token készítőihez, a Socios.com-hoz, mint a márka nagykövete. Az argentin csatár 400 millió követőjének népszerűsíti a digitális valuta közösségét a következő három évben, egy 20 millió dolláros megállapodás keretében.

Messi, aki Barcelona-ból átigazolt a Paris Saint-Germain-hez tavaly nyáron, részt vesz a Socios reklám- és promóciós kampányának elkészítésében, mely elsőként a novemberben kezdődő katari világbajnokságon fog megjelenni.

Lionel Messi

Lionel Messi

A becslések szerint a Socios immáron 1,2 millió felhasználóval rendelkezik. Az oldalon árusított token-ek lehetővé teszik a sportrajongók számára, hogy szavazzanak klubügyekben, például hogy mi legyen az edzőpálya neve. Több, mint 130 sportághoz tartozik token, és a Socios számos klubbal írt alá már megállapodást az online valutát érintően, köztük az Arsenallal, a Barcelonával, a Juventusszal és a Manchester Cityvel.

Messi a legújabb sportoló, aki belépett a kriptovaluták világába Tom Brady NFL hátvéd és az NBA-sztár, LeBron James után.

Képek és információk forrása:
www.thenationalnews.com
www.latimes.com
www.pexels.com