Skip to main content
Grimes, eredeti nevén Claire Elise Boucher, egy kanadai zeneszerző és énekesnő. Legtöbben úgy ismerhetik, mint Elon Musk volt felesége, illetve a Cyberpunk 2077 videójáték egyik karakterének hangja és a játék egyik legsikeresebb zenéjének írója és előadója. Grimes érdeklődése a művészet iránt szinte már páratlan, olyannyira, hogy a híresség több befektetést is hajtott végre a digitális művészet világába.

Rengeteg celeb szerez profitot a digitális termékek eladásából, illetve online valutából. Grimes rengeteg időt és pénzt fektetett bele, hogy digitális művészeti alkotásaiból profitot tudjon termelni, és a legújabb terméke úgy látszik meg is hozta neki a várva várt sikert.

A celeb legújabb NFT (Non refoundable token) terméke egy földgömböt ábrázol, mely fölött az űr végtelenjében egy lándzsás kisangyal lebeg. Sok szakértő rögtön megállapította, hogy ez a referencia ő és a SpaceX vezérigazgatója, Elon Musk közös gyermekére utal. A kép megvásárlása eleinte 7.500 dollárba került, ami körülbelül 5,8 millió dollárt hozott kriptovalutában Grimes számára, alig 20 perc alatt. A termék értéke azóta 1.200 dollárra esett, de így is jelentős profittal számolhat az énekesnő.

Grimes - Earth NFT alkotása

Grimes – Earth NFT alkotása

Nem Grimes az első, aki ekkora hasznot tudott húzni digitális NFT termékeiből. Számos híresség, köztük Shawn Mendes énekes, Paris Hilton és John Cena is rengeteget fektetett be, hogy művészeti blokkláncot tudjanak létrehozni a digitális művészetek világában. A digitális befektetések hatalmas lehetőségnek számíthatnak a szakértők szerint, és ez a kriptovaluták keresletével párhuzamosan fog nőni a jövőben.

Képek és információk forrása:
www.fortune.com
www.usgamer.net
www.nftndx.io
www.pagesix.com