Skip to main content
A neves kanadai származású befektető, Kevin O’Leary, aki leginkább az amerikai Shark Tank valóságshow-ban való szerepléséről ismert, ismét megerősítette optimista kilátásait a kripto-piac tekintetében, amely szerinte nagyon ígéretes befektetés lehet.
 

O’Leary azt tervezi, hogy 2021 végéig sokkal több eszközt vásárol, például a közelmúltban felfutó Bitcoin-ból, saját portfóliójába. A híresség előrejelzése szerint a kriptovaluták iránti folyamatosan növekvő pénzügyi érdeklődés billió dolláros profitot is hozhat a kriptográfiai piacra. Emiatt azt tervezi, hogy megduplázza kriptoeszközeinek pozícióarányát 7 százalékra, ami azt jelenti, hogy százalékos arányban többet fektetett be az online valutába, mint a biztonságos menedékként számon tartott aranyba.

Kevin O'Leary

Kevin O’Leary

O’Leary legnagyobb befektetési alapja, az O’Shares U.S. Quality Dividend ETF (OUSA) növekvő és nyereséges amerikai vállalatokba fektet, magas osztalékhozammal. A magánportfóliót illetően azonban úgy tűnik, hogy O’Leary sok pénzügyi szakértő tanácsát követi, akik 10 százalék alatti kripto-pozíció arányt javasolnak. A konzervatív befektetők gyakran azt javasolják, hogy 5 százalékot vagy kevesebbet fektessenek be kriptovalutákba, mivel a 10 százalékhoz közelebb álló arányt magas kockázatnak tekintik.

Képek és információk forrása:
www.notebookcheck.net 
www.inc.com