Skip to main content
Ki ne szeretné az állatokat? A mai sztárok nagy része rendelkezik kis kedvenccel, akit szeretnek a közösségi médián is mutogatni. Vannak olyan hírességek, akik szeretetüket az állatok iránt pénzzel is támogatják, nagyobb befektetések formájában. Egy állateledeleket gyártó márka, a Jinx számára ez kivételes lehetőségnek bizonyult. 

Egy viszonylag új márka, a Jinx több, mint 28 millió dollárt szerzett legutóbbi befektetési körében. A márka prémium kutyaeledeleket forgalmaz, mely minden tápanyagot biztosít kedvenceink számára, ráadásul megfizethető áron. Emellett a Jinx kizárólag zöld, állat- és környezetbarát megoldásokat implementált az ételek gyártásába. 

Jinx kutyaeledel

Jinx kutyaeledel

A cég november 16-án tartotta a The Merchant Club (TMC) által vezetett A sorozatú finanszírozási körét. A TMC-hez más sztárbefektetők is csatlakoztak, köztük Trevor Noah tévés személyiség és komikus, Chris Evans színész, Odell Beckham Jr.,  NFL-játékos és Michael Ovitz, a Creative Artist Agency (CAA) társalapítója.

A cég elmondása szerint az összeget a gyártás kibővítésére fogják használni, illetve, hogy termékük minél több kedvencet tudjon elérni a jövőben. 

Képek és információk forrása:
www.petfoodprocessing.net
www.techcrunch.com
www.eonline.com