Skip to main content
Kevin Durant amerikai hivatásos kosárlabda játékos, a Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA) bajnokságában szereplő Brooklyn Nets kosárlabdázója. 2020-tól Kevin Durant nettó értéke megközelítőleg 170 millió dollár, így Stephen Curry és LeBron James mellett a világ leggazdagabb kosárlabdázójai közé sorolják . Ő az еgуіk lеgnéрѕzеrűbb kоѕárlаbdа јátékоѕ аz USA-ban. Kаrrіеrјét nаgуоn fіаtаlоn kеzdtе, éѕ kеménу munkáјávаl ѕіkеrült hírnеvеt és nagy vagyont szereznie mаgánаk. Durant a kosárlabda játék mellett, híres, üzleti érdekeltségeiről is.

2014-ben 10 éves szerződést kötött a Nike-val. A megállapodás 300 millió dollárt érhet el az évek során és nem mellesleg, tartalmaz egy 50 millió dolláros nyugdíjcsomagot is. Durant, miközben folyamatosan növeli forgalmazhatóságát és elit kosárlabda játékosként fejlődik, köteles a márkáját új magasságokba emelni az elkövetkező években.

Kevin Durant

Az ESPN Ramona Shelburne szerint Durant, mintegy 50 vállalatba fektetett be saját befektetési társaságán a Thirty five Ventures-en keresztül. A figyelemre méltó márkák között szerepel a postai küldemények kézbesítője, a Makk befektetési alkalmazás, a Lime szállítókölcsönző társaság és a Master & Dynamic audiocég.

Durant és a Master & Dynamic közötti partnerség egy speciális kiadású „Studio 35” zaj csökkentett fejhallgatót hozott létre.
Véleménye szerint, ezek a beruházások közel 400 százalékos arányban megtérültek. 

Studio 35 zaj csökkentett fejhallgató

A  Thirty five Ventures televízió és a film fejlesztésére is összpontosít. Megállapodást kötöttek a YouTube-al a sportprogramozás fejlesztése érdekében (ideértve az egyes játékosoknak szentelt csatornákat).  Befektetéseinek listájába tartozik még a pizza biznisz is. 2017-ben bejelentette, hogy a Pieology pizzaláncba fektetett be. Az ESPN szerint a Durant nemcsak a Pieology részesedést vett, hanem a franchise tulajdonosa is.

 

Végül, de nem utolsó sorban 2019-ben a kannabiszra szakosodott kockázatitőke-vállalkozásba a Canopy Growth-ba is befektet.

https://wealthygorilla.com
https://www.wealthypersons.com
https://bleacherreport.com
https://www.engadget.com
https://hoopshype.com
https://www.foodbeast.com
https://clutchpoints.com