Skip to main content
Gwen Stefani elsőként a No Doubt nevű rockbandában jelent meg még 1986-ban. Több évig sikeresen működtek együtt a zenekar többi tagjával, majd 2005-ben szóló karrierbe kezdett és megjelent az első önálló lemeze a Love. Angel. Music. Baby, melyet sikeres turné is követett. Jelenleg a 3. nagylemez anyagával a This Is What the Truth Feels Like Tour című show-val járja a világot.

Gwen Stefani később úgy döntött, hogy a ruhaiparban is megméretteti magát. Elsőként Andrea Lieberman stylist segített piacra dobni ruhakollekcióját, melyben olyan ruhák is szerepelnek, amit Gwen a No Doubt-turné alatt viselt. A kollekció 2004-ben L.A.M.B. néven jelent meg. A sorozatban a guatemalai, japán és jamaicai stílus is keveredik és persze Gwen vagány stílusát tükrözi. A sztár által tervezett ruhákat viselt többek közt Teri Hatcher és Nicole Kidman.

2005 júniusában Stefani kibővítette a kollekciót a Harajuku Lovers sorozattal. Ebben a stílusban nem csak ruhák, hanem mobiltelefonok és fényképezőgépek is készültek. 2006 végén, mikor Stefani gyermeket várt, a kollekció ismét bővült, ezúttal gyermekruhákkal. Ez a kollekció a Love. Angel. Music. Baby. Fashion dolls nevet kapta.

Gwen Stefani

Gwen Stefani

2007 nyarán Gwen elkészítette első parfümjét is. Az L névre keresztelt illatanyag nemes, stílusos és tele van érzelemmel. Kifejezetten friss illat: a jácint, a frézia, a körte és az ibolya illatát ötvözték. A csomagolás és az üveg tervezéséből Gwen is kivette a részét. A parfüm 2007 szeptemberében került forgalomba.

Gwen Stefani nettó vagyonát 170 millió dollárra becsülik.

Források:
www.starity.hu
hu.wikipedia.org
www.wealthypersons.com