Skip to main content
Eva Longoria egy amerikai színésznő, akinek a legismertebb szerepe a Született Feleségek című sorozatában volt, mint Gabriella Solis. Eva sikeres színészi karrierje mellett többször is elnyerte a legszexibb nő elismerést különböző magazinoktól.

Az egykori Született feleség Hollywoodban nyitotta meg Beso, azaz Csók elnevezésű éttermét, ahol latin-amerikai fogásokkal és különleges steakekkel várják a vendégeket. Az étterem egyébként két részből áll: a szinte teljesen bőrborítású nagyteremben a vendégekkel egy térben van a nyitott látványkonyha, az emeleten pedig egy DJ-pulttal is felszerelt klubhelyiség van, ahol Longoria A listás barátai szoktak bulizni.

Eva Longoria

 Eva Longoria

2010-ben kiadta első parfümjét, az „EVA: Eva Longoria”-t, amelynek az illata a citrus virágokhoz hasonlít. „Szerettem volna egy saját parfümöt, mert egyet sem találtam még, amit el tudnék magamon viselni. Tüsszögök és viszketek tőlük”. -nyilatkozta a sztár.

A színésznő mindemellett 2012-ben Las Vegasban nyitott egy olyan steakhouse-t, amelynek már a neve, „SHe” is jelzi, hogy itt a hölgyek kapnak kitüntetett figyelmet. A hely kialakítását a pezsgő ’20-as évek, az egykori Eve Nightclub és a Beso étterem inspirálták, így a nagy táncparkett és a kifutó is fontos dizájneleme, ahogyan a tükrök és a kristályok is. A hely nagyon csajos volt, kisebb méretű steaket szolgáltak fel a hölgyek kedvéért és mini tükröket rejtettek az étlapokba, hogy a nők meg tudják igazítani a rúzsukat két fogás között.

Eva Longoria nettó vagyonát 55 millió dollárra becsülik.

Források:
starity.hu
gourmetguides.hu
www.life.hu
www.mindmegette.hu
www.wealthypersons.com