Skip to main content
Ashley Michelle Tisdale amerikai színésznő és énekesnő karrierjét 1995-ben kezdte. A Zack és Cody élete sorozattal lett ismert, ám az áttörést a High School Musical filmsorozat hozta meg a számára. Azóta számos főszerepben volt látható, saját produkciós céget és smink kollekciót is létrehozott, valamint 2019. május 3-án jelent meg harmadik stúdióalbuma.

Disney lányként nőtt fel, de felkészült, hogy megmutassa a világnak, ugyanolyan ügyes a kulisszák mögött, mint a kamera előtt. 2008-ban egy saját produkciós céget hozott létre Blondie Girl Productions névvel. Az elmúlt pár évben törekedett arra, hogy egy sikeres üzletasszony váljék belőle a saját produkciós cégével, mely a szívügyévé vált.

Ashley Michelle Tisdale

Ashley Michelle Tisdale

A smink és szépségápolási termékek iránti szeretete inspirálta arra, hogy létrehozzon olyan kozmetikai termékeket, melyek nem túl drágák, de nagyon jó minőségűek. Ez a termékcsalád az Illuminate by Ashley Tisdale nevet kapta, melyet a BH Cosmetics-szel társulva 2016. május 27-én mutatott be. Minden termék mentes mindenféle kegyetlenségtől, gluténmentes és bőrgyógyász által tesztelt.

Kétféle szemhéjpúdert jelentett meg, mindkettő 12 színt tartalmaz, Beach Goddess és Night Goddess néven kaphatóak. Tartalmaz még pirosító palettát, 6 szájfényt és 6 arc és ajakszínezőt is. A BH Cosmetics elsősorban online kínálja termékeit, de kapcsolatban áll kiemelkedő kereskedőkkel, akik bemutatják kollekcióját az üzletekben is. A kollekció 9-18 $ között áron megvásárolható.

Ashley Tisdale nettó vagyonát 12 millió dollárra becsülik.

Források:
starity.hu
sztaroklovee.hupont.hu
www.wealthypersons.com