Skip to main content
Drew Barrymore színésznő John Barrymore és a magyar Ildikó Jaid lánya. Még egy éves sem volt, amikor már tévéreklámban szerepelt, két esztendősen pedig már a Sudden Love című tévéfilmben volt látható. Világsztárrá a keresztapja által rendezett E.T.- A földönkívüli tette.

A kilencvenes évek végétől nem elégedett meg a színésznői szerepkörrel, és producerként is elkezdett tevékenykedni. Nancy Juvonennel megalapították a Flower Films nevű céget, és az egyik első film amit megfinanszíroztak, a Donnie Darko volt. Bár kezdetben nem hozta vissza a film az árát, azóta hatalmas kult klasszikus lett belőle.

Drew Barrymore igazi tehetség. A világ már eddig is rengeteg szerepkörben ismerhette meg: színésznő, rendező és forgatókönyvíró egy személyben. Ez mind ő, de most már ez sem elég neki, hiszen új kihívás elé nézett, aminek most abszolút semmi köze Hollywoodhoz: beállt ugyanis a borkereskedők sorába. Drew saját bora a Barrymore 2011 Delle Venezie Pinot Grigio névre hallgat, és egy olasz fehérbort takar, melynek üvegje húsz dollárba kerül.

Drew Barrymore

Drew Barrymore

„Imádom az alkoholos italokat. A sört mindig is szerettem. A szórakozás és egy jó sör kinyitása a legjobb pillanataim részesei. Így van ez a borral is. Bár a röviditalokkal szemben ez már kevésbé igaz rám. Egy üveg vodka kinyitása egyáltalán nem adja meg nekem azt az érzést. Félreértés ne essék, szeretem a jó koktélokat is”.

Drew Barrymore nettó vagyonát 140 millió dollárra becsülik.

Források:

www.starity.hu

www.port.hu

www.wealthypersons.com