Skip to main content
Emily Ratajkowski mindössze 14 éves volt, mikor szerződtetett a Ford Models nevű modellügynökséghez. Miközben tovább folytatta tanulmányait a san diego-i középiskolában, folyamatosan járt fotózásokra New Yorkban. Dolgozott a Forever 21, Nordstrom és a Frederick’s of Hollywood nevű cégeknél is. Arca ismerős lehet Robin Thicke Blurred Lines című klipjéből, ahol további 2 modellel bohóckodik a listavezető klipben.

A szupermodell nem titkolja, hogy szereti megmutatni magát. Imád például meztelenkedni, illetve nemrég a blézer-melltartó kombó mellett is letette a voksát. Most azonban újra fürdőruhába bújt, és háromféle szettben is megmutatta irigylésre méltó alakját.

Ha esetleg nem tudtad volna, Emily Ratajkowski amellett, hogy modellkedik, és néha színésznő is, egy fürdőruhamárkát is alapított még 2017-ben, amely az Inamorata nevet viseli. Egy-egy fürdőruha 24-47 ezer forint ellenében talál gazdára. Az „inamorata” szó az olasz nyelvből származik, melynek jelentése: „egy nő, akibe valaki szerelmes”.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Ahhoz, hogy bátran bevállaljon ilyen szexi reklámokat, fotózásokat, Emily-nek persze az is fontos, hogy mindig csúcsformában legyen – ezért nap mint nap meg is dolgozik. Ami az étkezéseket illeti, a szépség nem diétázik, inkább kiegyensúlyozott étrendre törekszik.

Emily Ratajkowski nettó vagyonát 8 millió dollárra becsülik.

Források:
www.starity.hu
www.wellandfit.hu
en.wikipedia.org
www.wealthypersons.com
www.velvet.hu
www.inamoratawoman.com