Skip to main content
Nicole Houston ’Nikki’ Reed egy amerikai származású színésznő, énekesnő, dalíró, illetve modell. 2003-ban vált híressé a Tizenhárom című film által, ahol közreműködött a forgatókönyv írásában, és emiatt főszereplője is lett a filmnek. Később Stephenie Meyer Alkonyatában kapta meg Rosalie Hale szerepét. Az Alkonyat befejeztével több filmre is leszerződtették: Murder of a Cat, In Your Eyes és a Pawn, 2016-ban az Álmosvölgy legendája című sorozat szereplője lett, ahol Betsy-t alakította.

A korábban színésznőként tevékenykedő hölgy mára feleség, családanya és a BaYou With Love márka tulajdonosa. Nikki 2017. májusában indította be a BaYou With Love saját márkáját, amelynek elsődleges célja az újrahasznosítás és a fenntartható fejlődés népszerűsítése. A márka ruhákat, szépészeti eszközöket árul.

Az ékszereket forgalmazó céget maga Nikki dolgozta ki. Minden egyes darab újrahasznosított aranyból készült, amelyek korábban számítógépek alkatrészeit képezték. Ezeket a DELL-től szerzi be, ők támogatják Mrs. Somerhalder-t az előállításban. A BaYou With Love célja, hogy a ” lehető legkisebb lábnyomot” hagyja maga után, miközben óriási hatást gyakorol a stílusra és a fenntarthatóságra.

Nicole Houston ’Nikki’ Reed

Nicole Houston ’Nikki’ Reed

A környezetbarát anyagok használata és a döntés, miszerint mindent az USA-ban fognak elkészíteni, mind egyetlen célt szolgál: Egy zöldebb jövőt a bolygónk számára. Az emberek és az állatok élete volt a legnagyobb érv, ami segített a BaYou With Love megalapításában.

Nikki Reed nettó vagyonát 12 millió dollárra becsülik.

Források:
www.starity.hu
www.bayouwithlove.com
www.ahmagazin.com
www.amazing-nikkireed.com
www.celebritynetworth.com