Skip to main content
Hilary Duff amerikai származású színésznő, énekesnő és írónő. Nevét legtöbben a Disney Lizzie McGuire című sorozatból ismerhetik, ahol ő keltette életre az ikonikus karaktert. Olyan filmekben játszott főszerepet, mint a Tinikadét, a Los Angeles-i tündérmese, a Sztár születik, vagy éppen a Tökéletes pasi. 2015-ben főszerepet kapott a TV Land legújabb sorozatában, a Youngerben, ahol jelenleg is Kelsey Peterst alakítja.

Hilary mindig is hatalmas divatrajongó volt, éppen ezért dobta piacra a 2004-es évben első, saját tervezésű ruhakollekcióját, a Stuff by Hilary Duffot. A márka darabjait először az USA-ban lehetett megvásárolni a Target nagyáruházban, majd később Ausztráliába (Kmart), Kanadába (Zellers), és Dél-Afrikában is árulni kezdték a kollekciót.

Hilary Duff

Hilary Duff

A Stuff by Hilary Duff később olyan sikeres lett, hogy a cég kibővítette a kínálatot, és a ruhadarabok mellett bútorokat, ékszereket és illatokat is forgalmazni kezdtek, amelyek mind a tinédzser és a fiatal felnőtt korosztály számára készültek. Hilary ruhakölteményeit még az egyik legnagyobb divattal foglalkozó weboldal, a stardoll.com is felhasználta.

És ez még mind semmi, ugyanis 2006-ban debütált Hilary első saját parfümje is, amely a With Love … Hilary Duff nevet kapta, és amelyet Elizabeth Arden cége szponzorált. Az illat – akárcsak Hilary ruhakollekciója – hatalmas sikernek örvendett, és nemcsak az USA-ban, de Európa-szerte, illetve Japánban is kapni lehetett. 2007-ben pedig a Stuff by Hilary Duff ismét kibővült, ugyanis ekkor kezdett el a márka sminktermékeket árulni; többek között kaphatóak voltak szájfények, szemhéjpúderek, szempillaspirálok és rúzsok is.

Hilary Duff nettó vagyonát 25 millió dollárra becsülik.

Források:
www.starity.hu
www.celebritynetworth.com
www.vulture.com
www.digitalspy.com