Skip to main content
Jeffrey Dean Morgan: színész, motoros, és egy édességbolt tulajdonosa? Nos, ez így igaz! A Walking Dead egyik főgonoszaként ismert Jeffrey Dean Morgan és a Marvel Moziverzum legapróbb szuperhőse, Paul Rudd büszke társtulajdonosai a Rhinebeck-ben található bájos butik édességboltnak, a Samuel’s Sweet Shopnak.

A Samuel’s Sweet Shop története egy kedves mese is lehetne akár, vagy egy drámai film cselekménye. Ugyanis a két színész úgy döntött, hogy megment egy helyi édességboltot, miután tulajdonosa, Ira Gutner 2014. áprilisában tragikusan elhunyt. Az üzlet nemrég ünnepelte a 25. évfordulóját, valamint hogy turisztikai attrakcióvá vált.

A rajongók rendszerint váratlanul bukkanak fel a boltban, remélve, hogy elcsíphetik Ruddot miközben éppen kávét szolgál fel a pult mögött. Noha, Rudd nem jár be napi szinten az üzletbe, azért néhány édességi javaslatot mégis tud adni a rajongók számára. Rudd a Clodhoppers-re esküszik, amely ropogós, tejkaramellával borított graham keksz keveréke.

Ha ez mind nem lenne elég, akkor a New York magazinnal készített interjú során Paul Rudd felfedte, hogy egy Sullivan’s nevű ír kocsma tulajdonosa is. Bár az ilyen helyiségek rögtön sikerre vannak ítélve, az exkluzív kis söröző nem nyitott meg a nagyközönség számára, mivel Paul Rudd alagsorában építették fel és exkluzív vendéglistával rendelkezik. A színész eredetileg Passaic-ból származik, New Jersey-ből, de miután évekig Rhinebeckben lakott, a kisváros mára már az otthonává vált. 

Források:
www.skybound.com
www.cheatsheet.com
samuelssweetshop.com
www.promipool.com
www.architecturaldigest.com
hu.ign.com