Skip to main content
Robert Stanley Dyrdek 21 különféle Guinness Records birtokosa, hivatásos amerikai gördeszkás, amerikai vállalkozó, színész, producer, valóságshow szereplő. Míg a legtöbb vele egykorú társa belépett az egyetemre, ő elindult az üzleti világ felé. Fiatalkorában vállalkozókkal volt körülvéve, így gyorsan megtanulta a márkák építésének menetét és erejét.

11 éves korában kezdett gördeszkázni, amikor megkapta első deszkáját Neil Blender professzionális gördeszkástól. 1 évvel később Dyrdek szponzorálást szerzett ugyanabban a társaságban, amelyben Blender csapattag volt, és elkezdte gördeszkás karrierjét. 16 éves korában úgy döntött, hogy abbahagyja tanulmányait és Dél-Kaliforniába költözik, hogy folytatni tudja a profi gördeszkázást. Nem sokkal költözése után társult a Droors Clothing társaságba, amelyet később DC Shoes-ra alakítottak át, amely egészen 2016-ig szponzorálta a Dyrdeket.

Robert Stanley Dyrdek

Rob olyan valóságshow TV sorozatokból is ismert, mint Rob Dyrdek Fantasy Factory, Ridiculousness és mások, de először az MTV valóságsorozatában, a Rob & Big-ben szerepelt. (Rob és Big műsora önmagában 60 000 dollárt fizetett neki epizódonként.)  Mindezek mellett 2013-ban Rob létrehozta a Silver Trucks céget, amely jelenleg is az egyik szponzora.

Széles körű ismereteivel és tapasztalataival a világ legjobb márkáival való együttműködésben, elkezdett kidolgozni egy teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalkozási stúdiót, a Dyrdek Machine-t. A Dyrdek Machine olyan, mint egy keresztezés a márkaépítő ügynökség és a kockázatitőke-vállalkozás között. A stúdión hatáskörébe tartozik a Street League Skateboarding is, mely a világ első profi gördeszkás bajnoksága.

Dyrdek Machine

Dyrdek Machine

Dyrdek üzleti sikereihez szigorú kitűzések társulnak. A sztár kizárólagosan csak  olyan ötletekbe fektet be, amelyeknek egyértelmű kilépési útja van, vagy amelyeket a részvényesek számára építenek be. „A legjobban szeretjük a magas árrésű vállalkozásokat, korlátozott méretezési és üzemeltetési költségekkel, valamint nagyon célzott ügyfelekkel” – mondja Dyrdek. „Mert ezek azok a vállalkozások, amelyek nagy osztalékot eredményeznek. „

Dyrdek szerint ez a stratégia lehetővé teszi számára, hogy minden vállalkozáshoz és egyéni vállalkozóhoz egyértelműen és magabiztosan tudjon közeledni. Valljuk be, hogy sikeres ez a gondolkodás, hiszen jelenlegi nettó értékét 50 millió dollárra becsülik, ami folyamatosan növekszik.

Képek és információ forrása:

en.wikipedia.org
bigwigwiki.com
robdyrdek.com
foundr.com
celebritynetworth.com