Skip to main content
Steve Carell Golden Globe- és Screen Actors Guild Award-díjas amerikai komikus, színész, producer és író. 1999-től a The Daily Show-ban szerepelt, viszont legtöbben a The Office című sorozatból ismerhetik, mint Michael Scott megformálója. Ezenkívül főszerepet játszott különböző vígjátékokban, mint a Párterápia, a 40 éves szűz vagy a Gyógyegér vacsorára.

A massachusettsi Marshfield Hills nem tűnik olyan helynek, ahol szívesen időznének a sztárok. Az Office egykori főszereplője azonban itt vezet egy vegyesboltot. Nyaranta a kassza mögött, vagy a polcok között is el lehet csípni a sztárt, aki elmondása szerint azért vette meg a régies stílusú, jó 150 éve alapított üzletet, hogy megmentse az amerikai történelem egy darabját a jövő számára is.

„Ez sokkal inkább érzelmi beruházás, mint üzleti vállalkozás. Megláttam egy lehetőséget abban, hogy segítsek megőrizni egy kis darabot a történelemből.”-nyilatkozta.

Steve Carell

Carell és a színésznő felesége, Nancy mindketten Massachusettsben nőttek fel. Nyaraikat azóta is a régies stílusú Marshfield Hills város közelében töltik. Nancy nővére, Tish Vivado 2008 októberében ellátogatott a házaspárhoz a kaliforniai otthonukba, ahol szóvá tette, hogy a történelmi bolt eladóvá vált. Novemberre Carell megállapodást kötött az üzlet megvásárlásával kapcsolatban, egy évre rá pedig hivatalosan is megkapta a tulajdonjogot.

A Marshfield Hills szívében található a General Store sokak szerint egy történelmi ékkő. Az édességtől és a játékoktól kezdve, a borig és a házavató ajándékokig, akármit megtalálhatsz, ami örömödre szolgál. Vagy egyszerűen csak látogass el, egy csésze kávéra, és egy kis barátságos csevegésre. És ki tudja? Ha szerencsés vagy, akkor talán még az is előfordulhat, hogy nyáron belebotlasz a híres Steve Carellbe.

Steve Carell nettó vagyonát 50 millió dollárra becsülik.

Források:
ww.starity.hu
www.origo.hu
ww.dailyillini.com
www.ew.com
www.marshfieldhillsgeneralstore.com
ww.wealthygorilla.com