Skip to main content
Justin Timberlake kilencszeres Grammy-díjas énekes, négyszeres Emmy-díjas színész és táncos. Karrierje az amerikai Mickey Mouse Clubban kezdődött, majd 1996-tól 2002-ig az ‘N Sync fiúcsapat tagjaként folytatódott. Timberlake sok sztárhoz hasonlóan, nem csak a színpadon keresi a kenyerét.

Justin igazán sokoldalú, hiszen saját divatmárkával büszkélkedhet, amelyet egy jó barátjával közösen hozott létre. A William Rast elnevezésű márka először csak női kollekcióval jelentkezett, de ma már férfiruhákat is árulnak. 2009-ben beszállt a szeszes ital gyártásba is, ahol saját tequila márkát alapított, a 901-est. Az ok, amiért egy számra keresztelte el Justin az italt, az az, hogy számára a 9 óra 1 perc jelenti az este végét és az éjszaka kezdetét.

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake nem mellesleg egy kiadó, a Tennman Records tulajdonosa is egyben. A sztár, mint lelkes amatőr golfozó, megvásárolta a leromlott Big Creek Golf Course-t szülővárosában és persze tagja azon hírességek listájának, akik saját sport csapattal büszkélkedhetnek. A sztár tulajdonrészt vásárolt a Tennessee’s Memphis Grizzlies kosárcsapatban.

A 901 Tequila

A 901 Tequila

2007-ben Justin saját éttermet nyitott New Yorkban, Southern Hospitality néven, illetve az ő és felesége nevéhez fűződik a Nyugat-Hollywoodban található Au Fudge nevű étterem is.

Justin Timberlake nettó vagyonát 250 millió dollárra becsülik. 

Források:
www.starity.hu
www.ahmagazin.com
www.hestyle.blog.hu
sso.glamouronline.hu
www.sauza901.com
www.origo.hu
hu.wikipedia.org
hu.wikipedia.org
www.femcafe.hu
www.egeszsegcenter.eu