Skip to main content
Heidi Klum egy 45 éves német topmodell és televíziós személyiség. Az ASTOR szépségnagykövete és kreatív igazgatója, mindemellett a Victoria’s Secret egykori angyala is, valamint a híres Sports Illustrated lányok egyike. Olyan műsorokat vezetett már, mint a ‘Németország következő topmodellje’, a ‘Project Runway’, valamint a 2014-es MTV Europe Music Awards. Saját parfüm, fürdőruha- és fehérneműmárkával is rendelkezik.

Heidi, a gyönyörű stílusikon karrierje csúcsán van, dögösebb, mint valaha, és sikert sikerre halmoz. A négygyermekes családanya a folytonos csillogáson és reflektorfényen túl pedig természetességét is megőrzi, amiért imádják a rajongói. A szőke szépség tehát igazi polihisztor, aki szeret több különböző projekten is dolgozni.

Heidi Klum

Heidi Klum

A német szupermodell számára már nem ismeretlen a designer szerep sem, hiszen az elmúlt években több márkával is dolgozott együtt. A Victoria’s Secretnek például fehérneműket álmodott meg, a Sports Illustrated különszámába pedig fürdőruhákat is. 2017-ben pedig egy saját tervezésű kollekciót hozott létre a Lidl számára. Az együttműködés egyik legfőbb célja volt, hogy a minőségi divatot mindenki számára elérhetővé tegyék, mégpedig elérhető áron.

„Remélem, hogy tetszeni fog a Lidl számára létrehozott kollekcióm. Nagy örömet jelentett számomra ez a munka. Hozzám hasonlóan a Lidl is komoly igényt támaszt a szuper áron elérhető jó minőségű termékek iránt. Hiszen a divatnak örömet kell jelentenie, és ezt mindenki számára elérhetővé kell tenni!” – nyilatkozta Heidi Klum az együttműködés bejelentésekor.

Források:
starity.hu
femina.hu
divany.hu
www.femcafe.hu
cosmopolitan.hu