Skip to main content
Sarah Jessica Parker amerikai színésznő, filmproducer. A nagy áttörést 1998-ban érte el, amikor megkapta Carrie Bradshaw szerepét a Szex és New York című sorozatban, amiből később két mozifilm is készült.

Sarah Jessica Parker azonban nem csak színésznőként sikeres, hanem az ikonikus label Halston divatmárka vezetőjeként is. Úgy érzi, a Szex és New Yorkban megformált karaktere, Carrie miatt sokan szeretik és bíznak benne. Nem szeretne visszaélni ezzel a bizalommal és szeretettel, így mindennél fontosabb számára, hogy minőségi és kifogástalan ruhadarabokkal ajándékozza meg vásárlóit. Éppen ezért egy új területen is kipróbálta magát és elkészítette az első, saját menyasszonyi ruha kollekcióját!

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sztárja úgy tervezte a menyasszonyi ruhákat, hogy azok az esküvőn kívül is hordhatóak legyenek, így a menyasszonyok más különleges alkalmakon újra felvehetik majd a kedvenc darabjukat.

A világsztár számára kihívás a divatszakma, azonban mindent elkövet, hogy felzárkózzon a nagyokhoz: „Nem csak kirándulok. Egészen a legkisebb részletekig belemerülök a munkába. Nem mindig tudom megmondani, hogy egy-egy anyag pontosan milyen összetételű, de beletanulok.”

Források:
www.starity.hu
www.joy.hu
www.24.hu
www.habosbabos.hu
www.femina.hu