Skip to main content
Paris Hilton a híres Hilton-szállodalánc milliárdos örökösnője. Az évek során jó néhány filmben és sorozatban feltűnt, kiadott egy lemezt, valamint parfümöket, órákat és egyéb kiegészítőket is piacra dobott.

Az egykori valóságshow-sztár saját cége, a Paris Hilton Entertainment jelenleg 18 különböző termékcsaládot kínál, kezdve a cipőktől és kézitáskáktól egészen a parfümökig. De Hilton nem riad vissza az olyan érdekes üzleti lehetőségektől sem, mint a Fülöp-szigeteki strandklub, amely az ő nevét viseli, és amiért cserébe évente 1 millió dollárt kap.

Paris Hilton

Paris Hilton

Talán a parfümjei a legkelendőbbek, hiszen csak az illataival 2,5 milliárd dolláros bevételt termel, és ezzel ő a második legtöbb parfümöt eladott híresség. Sőt mi több nemsokára piacra dobják Hilton huszonnegyedik illatát is, amelyet mind a 44 üzletében értékesíteni fognak a korábbi parfümök, kiegészítők és táskák mellett.

Mindemellett a technológiai újdonságokat közismerten kedvelő Hilton a VR (virtuális valóság) világában is meglátta a jövőt, ezért jelenleg egy német technológiai csapattal dolgozik azon, hogy megalkossa saját virtuális valóság alapú közösségi felületét. „Üzleti tanácsokért mindig nagyapámhoz és édesapámhoz fordultam, azt hiszem, ez a véremben van.”

Forrás:
https://starity.hu
https://www.origo.hu
https://velvet.hu