Skip to main content
Michael Jeffrey Jordan egy ma már visszavonult hivatásos amerikai kosárlabdázó. Széles körben a világ legsikeresebb kosárlabdázójának tartják, ő volt generációja legjobban szponzorált játékosa, és kiemelkedő szerepe volt abban, hogy az NBA népszerűsége a 80-as és 90-es években világszerte egyre növekedett.

Ha valaki, akkor Jordan aztán tudja, hogyan válasszunk csapatot. A Chicago Bulls játékosaként neve szinte egybeforrt a klub aranykorszakával. A nehezebb időkben sem távozott, csupán karriere legvégén váltak el útjaik pár évre. Ha tehát ez a legenda kitart egy csapat mellett, arra már lehet alapozni!

Michael Jeffrey Jordan

Michael Jeffrey Jordan

Ezúttal az e-sport nevek is átérezhetik ezt a bizalmat, Jordan ugyanis már az e-sportban is meglátta a fantáziát. Befektetőként ugrott be a Liquid mögé, az aXiomatic csoporthoz. Róluk annyit érdemes tudni, hogy ők vették meg a Liquid többségi tulajdonrészét. “Az aXIumatic céljai között szerepel már a kezdetektől, hogy megszerezzék a világklasszis sportolóknak a támogatását.”

„Izgatott vagyok, hogy a befektetéseimet az e-sportra is kiterjeszthetem. Egy új, gyorsan fejlődő világ nyílik meg előttem, boldog vagyok, hogy a részese lehetek a támogatóinak.”

Források:
www.starity.hu
www.metabro.hu
www.getwallpapers.com
www.hypebeast.com