Skip to main content
Conor McGregor ír, UFC ökölvívó és MMA bajnok aki széles körben ismert agresszív és uralkodó harci stílusáról. 2020 márciusától kezdve McGregor becsült nettó értéke meghaladja a 150 millió dollárt. Brutális harci formája miatt, amellyel több bajnoki címet szerzett, „The Notorious” becenevet vívta ki magának.



A McGregor  ügyletei között szerepel több millió dollárokat érő szponzorálás olyan márkákkal, mint a Monster Energy és a Reebok, valamint az évek során fennálló partnerség a Burger King-el, a Beats by Dre-vel, az Anheuser-Busch-el és másokkal. Ezen tételek évente nagyjából 15 millió dollár bevételt generálnak a sportoló számára. 

2015-ben a Conor jóváhagyási megállapodást írt alá a Reebok-al, amely fizette neki, hogy a cég ruháit az UFC eseményein viselje. Az üzlet öt harc során durván 190 000 dollárt nettósított.

Conor McGregor

Conor McGregor

2016-ban szponzori megállapodást kötött az online kereskedési platformmal a 24option-al.  A megállapodás magában foglalja a VIP csomagok promócióit McGregor harcaival, valamint hirdetéseit. 2017-ben új divatmárkát indított David August segítségével „August McGregor” néven. Az új férfi ruházat, modern öltönyöket kínál, amelyek vonzóak azoknak, akik követni akarják a harcos magabiztos szabászstílusát. Az öltönyök árai 500 dollár és 1200 dollár között mozognak, míg az ingek és kiegészítők teljes megjelenése 650 dollárnál kezdődik.

2018-ban pedig, egy éves megállapodást írt alá a Monster Energy-vel, több mint egymillió dollárért. Érdekesség, hogy korábban évente 50 ezer dollárt keresett a Monster Energy-vel, így az új szerződés jelentős növekedést jelentett. 
Ugyanebben az évben a szeszes ital piacra is betört.  Létrehozta saját ír whiskey-szériáját, a Proper No. Twelve márkát, amit Írországban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában értékesítenek.

Conor McGregor

Conor McGregor a beats by Dre promóján



McGregor azonban még ismert arról is, hogy szereti a luxust, ami például megmutatkozik abban, hogy tulajdonában van egy Rolls-Royce, egy Lamborghini és egy Mercedes és még lehetne folytatni… Mindezek mellett rendelkezik egy 3 millió font értékű jachttal is, amelyet Muhammad Ali és mások inspiráltak. 


Forrás:
www.fool.com
www.thedrum.com
www.thesun.co.uk

www.ufc.com
www.adsoftheworld.com