Skip to main content
Sandra Annette Bullock egy német származású amerikai színésznő. Olyan filmekkel szerzett magának hírnevet, mint a Féktelenül, az Aludj csak, Én álmodom vagy a Szív bajnokai, melyért Oscar-díjjal jutalmazta az Akadémia.

Az örökifjú színésznő az évek alatt cseppet sem veszített humorából, na meg persze szépségéből sem. Bár a filmesszakmában is nagyon jól fut a szekere, az Aludj csak, Én álmodom sztárja is több lábon áll. Sandler-hez hasonlóan neki is van egy produkciós cége, a Fortis Films, amely többek között a Beépített szépség és Az átkozott boszorkák című mozit is jegyzi. Ezenkívül ügyvezető igazgatóként is működik a George Lopez vezette TV műsornak.

Sandra Bullock

A világhírű színésznő mindezek mellett 2006-ban megnyitotta a Bess Bistro éttermét Texasban, majd ezt követően Austin belvárosában a Walton’s Fancy and Staple-t is, ahol a szendvicsek, saláták és kalóriában gazdag sütemények mellett vehetünk virágot, finoman pörkölt kávét, illatgyertyát, különleges fűszereket és kutyakekszet is. Sőt ezenfelül még étkeztetést is vállalnak esküvőkön és más rendezvényeken is.

„Ha megkérdezik, mi a foglalkozásom, mindig rávágom, hogy színésznő, de rögtön azt is hozzáteszem, hogy emellett éttermet vezetek, házakat újítok fel és még millió másban benne van a kezem.” -Sandra Bullock.

Források:
www.starity.hu
www.waltonsfancyandstaple.com
www.tgy-magazin.hu
www.hirado.hu
www.port.hu
www.filmezzunk.hu
www.hir24.hu